SĂĄdan repareres Odyssey Putters

SĂĄdan repareres Odyssey Putters

Odyssey putters er et af de mest populære putter mærker i hele golfen. Disse putters er kendt for "to ball" putter, som hjælper golfspillere mere præcist line up putts. Putter er den mest anvendte klub i et sæt golfklubber, hvilket betyder at på et tidspunkt i en putters levetid skal en slags reparation udføres. Den mest almindelige type putter reparationer omfatter udskiftning af putter grebet, erstatning putter akslen og justering loftet og løgn vinkler putter.

gribning

Fjern det gamle greb ved at placere putterakslen i en klemme, der er forsynet med en gummibøsning, som beskytter akslen mod brud. Når du er sikret, skal du bruge en kniv eller lignende knivblad til at skære grebet væk fra akslen.

Fjern det gamle grebstrimle ved at skrabe det med værktøjet eller knivbladet.

Rengør akslen med greb opløsningsmiddel for at fjerne alt spor af det gamle greb. Pak et lag med opløsningsmiddelaktiveret gribebånd på de første 10 til 12 inches af golfklubben.

Spray golfklub greb opløsningsmiddel i det nye putter greb. Sørg for at dække udluftningshullet på grebet på grebet for at undgå at spilde opløsningsmiddel. Sprøjtegrebet på det nye grebstrimler for at aktivere båndets klæbrighed.

Skub grebet ned over toppen af ​​putterakslen. Med putter stadig sikret i skruen, skub grebet ned over hele længden af ​​gribebåndet, indtil akselens ende rammer toppen af ​​puttergrebet. Vent mindst en time før du bruger den nyligt griberede putter.

Re-akselledningens

Fjern den gamle aksel ved at placere putterakslen i en klemme, der er forsynet med en gummibøsning, som beskytter akslen mod brud. Når du er sikret, skal du bruge en lommelygte eller en elektrisk varmepistol til at påføre varmen til putterens hosel. Når epoxybindingen brydes af varmepåføringen, trækkes akslen ud af klubbhovedet.

Abrade spidsen af ​​den nye aksel for at skabe en overflade, der gør det muligt for epoxy at skabe en stærk binding.

Påfør epoxyen på spidsen af ​​putterakslen og inden i putterens hosel.

Skub den nye putteraksel ind i slangåbningen. Drej akslen, mens du skubber ned for at sikre en jævn fordeling af epoxy gennem hele medlen.

Placer putteret på en flad overflade for at lade epoxy hærde og hærde. Vent mindst en time før brug af den nyligt re-shafted putter.

Loft & Lie Reparationer

Placer putterhovedet i klemmen på putterbøjemaskinen.

Brug putter monteringsmåleren, der er inkluderet på maskinen, til at indstille loft og løgnvinkel, der ønskes.

Brug bøjningsstangen til at lægge kraft på putterhovedet. Dette vil bøje hovedet til den ønskede loft og løgnvinkel.

Del:
Kommentarer