Sådan repareres HealthRider tredemøller

Sådan repareres HealthRider tredemøller

HealthRider er et velkendt løbebåndsmærke. De fleste HealthRider tredemøller har en evne til at programmere træningsprogrammer og vise hjertefrekvenser i løbet af din øvelse. Ligesom ethvert træningsudstyr kan din HealthRider tredemølle kræve reparation. Reparation af din enhed hjælper det med at virke ordentligt og bør forhindre enhver langvarig skade på enheden.

Trin 1

Sluk for og tag stikket ud, før der foretages justeringer. Kontroller bæltejusteringen på løbebåndet. Hvis løbebåndet laver støj, eller du lugter brændt gummi, kan båndet være løs eller ude af justering. Der skal være en bæltevals på siden eller forsiden af ​​enheden. Du kan bruge en sekskantnøgle eller en justerbar nøgle til at løsne bæltet, så det kan justeres korrekt. Sørg for, at du spænder bæltet, så det ikke gnider mod maskinen. Se brugervejledningen til specifikke anvisninger ved justering af bæltet.

Trin 2

Gentag pulsmåleren. Hvis skærmen ikke viser en aflæsning, skal den måske genplaceres. Skærmen skal placeres mod din hud, så sensoren vender mod kroppen, og HealthRider-logoet vender væk fra dig. Skærmen fungerer kun, hvis du bliver på tredemølle og går i midten af ​​bæltet.

Trin 3

Test håndgrebmonitorerne for korrekt læsning. Disse er metalpladerne, der er fastgjort til håndlederen. Hvis pladerne er beskidte, fungerer de muligvis ikke korrekt. Tør dem rent med en fugtig klud. Din håndflade skal hele tiden ombrydes rundt om pladerne for en korrekt læsning.

Trin 4

Nulstil enheden, hvis løbebåndet stadig ikke fungerer korrekt. Træk stikket ud af stikkontakten. Lad det frakobles i ca. et minut, og tænd derefter for maskinen igen. Fjern sikkerhedsnøglen fra løbebåndet og sæt den igen i nøglesporet. Udtag nøglen vil nulstille enheden, rydde al hukommelse og nulstille den til fabriksindstillingerne.

Del:
Kommentarer