SĂĄdan repareres et Golf Seat Cover

SĂĄdan repareres et Golf Seat Cover

Et golfvogn sædebetræk er et vigtigt element på en golfvogn. Omslaget omsluttes sædepuden og ryglænet for at gøre sædet mere behageligt for golfspillere at sidde på. Selvom de fleste dækker plejer at være vinyl, kan sædebetræk også være lavet af stof. Omslagene er vandtætte, men med konstant brug kan der udvikles pletter, huller eller tårer i sædet. Reparationer kan foretages, men hvis skaden er betydelig, kan køb af et nyt sædebetræk være en overvejelse.

Rengør golfvognbetræk med vinylrens og håndklæde. Sprøjt nogle af rengøringsmidlet på et tørt håndklæde og tør sæderne ned, fjern eventuelt snavs eller grimme. Hvis rengøringsmidlet ikke indeholder et sædebeskyttelsesmiddel, skal der sprøjtes et separat beskyttelsesmiddel på en ren klud og anbringes på sædet.

Fjern sædebetræk fra sædet ved at skrue skruerne fast, der holder sædet til golfvognen. Løft sædet af og fjern hele dækslet.

Find tåre eller rive i sædebetræk. Vælg en tråd, der har samme farve som sædebetræk. Skær fem til seks tommer tråd eller længere, hvis tåren er større. Træk en nål og binde en knude i den modsatte ende af tråden.

Indsæt nålen fra bagsiden af ​​dækslet langs en side af tåre, nær bunden. Træk det gennem dækslet, indtil knuden stopper tråden fra at bevæge sig.

Træk tråden over tåre til den anden side og sæt nålen tilbage gennem dækslet. Træk tråden igennem indtil en søm er lavet. Gentag trinene for at indsætte nålen på den ene side af tåre og piske den over til den anden side, indtil hele tåren er syet igen.

Skub dækslet tilbage på sædet og sæt sædet i golfvognen. Sæt skruerne i de relevante huller for at sætte sædet igen.

Del:
Kommentarer