Sådan repareres en tåre i en Nylon Ski Jacket

Sådan repareres en tåre i en Nylon Ski Jacket

Moderne ski tøj er letvægts, vandtæt og åndbar. Avancerede materialer betyder meget høj kvalitet tøj, men kan også betyde stejle priser. Velplejede ski tøj bør stå op til mange års brug, men livet kaster os kurver og undertiden bliver nylonjakker revet. Du behøver ikke bekymre dig selv; med nogle få enkle trin kan de fleste nylonjakke tårer repareres.

Undersøg tåren. Hvis tåre er lille og lige, skal du kunne reparere det meget hurtigt og simpelt. Hvis det er en ujævn, ekspansiv tåre, vil du bruge en lidt anden teknik.

Brug en nål og tråd til simpelthen at sy en lille tåre. Påfør en lille, let belægning af gummicement på indersiden af ​​jakken for at forsegle reparationen.

Patch en større tåre for at holde den fra at rive igen. For at indarbejde en plaster i din reparation skal du begynde med at stikke tåren som beskrevet ovenfor ved hjælp af nål og tråd.

Skær et nylonplaster stort nok til at dække reparationen. Patches kan købes fra en stof butik eller skåret fra ældre tøj.

Påfør et tyndt lag af gummicement til både beklædningen og plasteret, så cementet hærder i fem minutter inden påføring. Tryk let på plasterne og kontroller, at alle kanter stikker godt.

Brug et varmt jern til at forsegle tåre efter limen har tørret i mindst 12 timer. Anbring en bandana eller et tyndt håndklæde over beklædningen for at reducere chancen for at smelte jakken.

Del:
Kommentarer