Sådan repareres en skruenøgle cykelpumpe

Sådan repareres en skruenøgle cykelpumpe

Hvis du cykler regelmæssigt, skal du på et tidspunkt genopbygge et dæk eller et dæks indre rør med en cykelpumpe. Trek Cykler fremstiller en række cykelpumper under Wrench Force-mærket. Over tid slides pumpens o-ringe ud, håndtagene bliver klæbende, og slangerne sprækker, hvilket medfører behov for reparationer. Den gode nyhed er, at en cykelpumpe er enkel i design, hvilket gør det muligt at reparere i et hjemmeværktøj.

Åbn ventilhætten på slangens ende med den justerbare nøgle for at skrue den ud af slangen. Fjern den tynde, sorte gummi-o-ring, der ligger rundt om indersiden af ​​ventilen med pincet.

Sæt udskiftning o-ringen ind i slangen ved hjælp af pincet og skru ventilkapslet igen på plads.

Undersøg hele længden af ​​slangen. Kig efter revner, tørr råd eller erosion omkring forbindelsespunkterne på ventilen og pumpe tønde. Hvis det er til stede, fjern slangen ved at skrue slangeklemmerne ud af tønder og ved ventilen. Træk slangen ud af cylinderdysen og ventilen ud af slangens ende.

Skub den ene ende af udskiftningsslangen på cylinderdysen, slip derefter slangeklemmen over slangen og skub den over tøndermunden. Skru slangeklemmen fast for at sikre slangen til pumpens tønde. Skub den anden slangeklemme på slangen, tryk ventildækslet på slangen. Skub klemmen på ventilens dyse og skru den fast.

Træk pumpehåndtaget op og sprøjt det tørre smøremiddel på håndtaget. Skub flere gange op og ned for at få smøremidlet spredt over pumpeakslen. Tør eventuelt overskydende sprøjte ud af pumpens tønde.

Del:
Kommentarer