Sådan repareres en NordicTrack manuel løbebånd

Sådan repareres en NordicTrack manuel løbebånd

NordicTrack fremstiller træningsløb. Mens NordicTracks nyere modeller bruger en elektrisk motor til at hjælpe med at drive skiene, er nogle ældre modeller - herunder WalkFit-linjen, som ikke længere er fremstillet - manuelt drevet. Over tid kan stykkerne på disse manuelle trædemøller bære ud eller gå i stykker. Før du tager enheden til en værksted, kan du prøve fejlfindingsteknikker til at isolere problemet og rette det selv.

Træd på løbebåndet og test enheden. Start langsomt, byggeri hastighed som du går. Stop, når du først mærker problemet. Hvis du bemærker jerking mens du går, kan det være et problem med løbebåndet. Hvis overkroppen fastgøres, kan dens trissystem være fast.

Undersøg løbebåndet og dækket, der omgiver det. Rengør begge stykker med en ren, tør klud. Fjern eventuelt snavs eller støv på bæltet, dækket eller de omgivende områder. Test løbebåndet igen for at se om det virker bedre.

Smør løbebåndet. NordicTrack anbefaler kun at bruge smøremiddel opnået gennem producenten, da andre smøremidler kan beskadige enheden. Løft tredemøllebåndet og skub en lille smule smøremiddel på underlaget. Brug en ren, tør klud, smør smøremidlet langs hele overfladen. Sænk løbebåndet og klapp det, hvor du anvender smøremidlet. Drej bæltet og gentag ovenstående trin; Målet er at smøre undersiden af ​​hele tredivebåndet ved hjælp af denne type indirekte kontakt. Gå på løbebåndet for yderligere at distribuere smøremidlet. Når du går, test løbebåndet for at se, om det fungerer bedre.

Rengør svinghjulet og trækremmen på din NordicTrack tredemølle. Disse dele styrer modstandsniveauet, mens du går, og er placeret i nærheden af ​​dit tredemøllefront (den nøjagtige side - højre eller venstre - afhænger af din model). Ved hjælp af en lille skruenøgle løsnes spændestangen, der er forbundet med trækremmen; fjern trækremmen. Rengør begge sider af trækremmen med en stiv børste, og sæt den til side. Påfør en lille smule gnidningsalkohol til en blød klud og rengør hele overfladen af ​​svinghjulet. Brug ståluld til at gnide nogen tegn på rust på svinghjulet. Vent på, at svinghjulet tørrer, før du sætter trækremmen tilbage på enheden og strammer spændestangen igen.

Kalibrér spændestangen og trækremmen. Spændestangen vil være placeret nærmest jorden, og holde trækremmen væk fra svinghjulet. Dette ændrer spændingen til løbebåndet. NordicTracks brugervejledning tyder på, at der skal være 1/2 til 1 tommer "hale" i enden af ​​trækremmen. Hvis der er mindre eller mere, skal du justere placeringen af ​​trækremmen og spændestangen i overensstemmelse hermed.

Kontroller delene på overkroppen. Fjern modstandsknappen, foråret og lejet fra tromleenheden - dette er den del af maskinen, hvor ledningen til overkroppen håndterer roterer. Kontrollér lejet for at se, om det smøres korrekt Hvis det ikke er tilfældet, brug en lille smule fedt til at smøre det. Hvis lejet viser tegn på slid, skal det udskiftes. Løft tromlen, og brug sandpapir til at rukke overfladen af ​​læderbremseklodsen (du behøver kun at gøre dette, hvis du har problemer med at bremse). Sæt lejet, fjeder- og modstandsknappen sættes sikkert på plads igen.

Juster løbebåndets placering. Undersøg bæltet for at se, om det er listet for langt til den ene side eller den anden. Hvis det er notering til højre, stå på højre side af tredemølle dæk. Gør det modsatte, hvis det er notering til venstre. Brug en fod, drej bæltet flere gange. Dette burde bringe det tilbage til centrum.

Kontakt NordicTracks kundeserviceafdeling (1-877-651-6119), hvis disse fejlfinding og reparationstips ikke virker. Virksomheden kan have mere specifikke tips afhængigt af din model, eller kan foreslå en autoriseret reparation, der kan hjælpe.

Del:
Kommentarer