Sådan repareres en lækker volleyball

Sådan repareres en lækker volleyball

Når du elsker volleyball nok, tager udstyret større betydning. Du udvikler relationer med retten, nettet og vigtigst af alt, din bold. Volleyballs varer ikke for evigt, især når de tager en pounding på daglig basis. Men du kan løse en lækker volleyball ved hjælp af en billig dåse af bildækforsegling. En inflationsnål skruer lige ind i tætningsmiddelets slange, hvilket gør jobbet bekvemt. Beskyt dig selv, da det flydende gummi hærder.

Trin 1

Hold en sportsboldinflationsnål i volleyballen for at tage luft ud af det. Reducer luften inde i bolden til ca. 50 procent af sin kapacitet. Fjern inflationsnålen.

Trin 2

Beskyt dig selv ved at lægge på sikkerhedsbriller og beskyttelseshandsker. Bildækforseglingsmiddel er giftigt i flydende form, og gummien, der bliver, kan binde med huden.

Trin 3

Skru inflationsnålen ind i porten på bildækslet. Sæt nålen tilbage i volleyballen og sprøjt en lille smule tætningsmiddel ind i kuglen. Kuglen vil blæse med trykket af tætningsmidlet.

Trin 4

Rull volleyballen rundt for at få en jævn belægning af flydende gummi på indersiden af ​​bolden. Nogle flydende fugemasser kan sprøjte gennem lejene på bolden. Tør væsken straks af med et papirhåndklæde.

Trin 5

Fjern inflationsnålen fra dåsens dåse og indsæt den i din kuglepumpe. Inflate volleyballen, mens du fortsætter med at tørre væk noget fugemasse, der bobler igennem. Fjern nålen og fortsæt med at rulle bolden for en jævn belægning af fugemasse på indersiden.

Trin 6

Squeeze, hoppe eller slå bolden mens du lytter og leder efter tegn på lækage. Hvis lekken fortsætter, afluft bolden lidt og sprøjt mere tætningsmiddel inde; Kontroller derefter for lækager igen. Til sidst vil det flydende gummitætningsmiddel hærde på indersiden af ​​bolden og skabe en ny barriere og give dit volleyball fornyet liv.

Del:
Kommentarer