Sådan repareres en gearskifter på en Schwinn

Sådan repareres en gearskifter på en Schwinn

Fastgørelse af din Schwinn-cykels gearskifter er vigtig for sikkerheden og for at sikre din cykeltransmission smidigt mellem gearene. Schwinn producerer en række rabatcykler til massehandlere og højkvalitetscykler til specialbutikker. Gearskifteren styrer gearmekanismen og cyklens gearforhold. Rutinemæssig vedligeholdelse er nødvendig for at forhindre slitage på gearskifteren, spjældet og styrekablerne over tid.

Trin 1

Løsn gearskifteren og rengør indersiden af ​​den med Q-tips. Sprøj WD-40 ind i gearskifteren for at smøre den. Fedtet inden i gearskifteren bliver gummy og begrænser bevægelse over tid. Fastgør gearskifteren igen.

Trin 2

Fjern eventuelle affald, der sidder fast i Schwinn's sperrer, som muligvis forhindrer gearskifteren i at skifte gear.

Trin 3

Løsn kablet på gearskifteren, hvis det ikke går videre til det næste gear. For meget spænding forhindrer gearene i at ændre sig.

Trin 4

Kontroller sperrekontrollkablerne for rust, sprængning eller beskadigelse af kabinettet. Har en cykel reparation professionel udskifte kablerne for dig, hvis skaden er omfattende.

Trin 5

Undersøg skruernes spænding på sporet, hvis gearskifteren fortsætter med at slå kæden af ​​kædehjulene. Løft baghjulet i luften. Skift til gearet, der får kæden til at komme ud. Træk pedalerne med hånden til punktet lige før kæden kommer ud. Spænd topskruen på sporet og drej pedalerne. Hvis kæden stadig kommer ud, løsn skruen, sæt kæden tilbage på kædehjulet og stram skruen endnu mere.

Del:
Kommentarer