SĂĄdan repareres en forbindelse Bow

SĂĄdan repareres en forbindelse Bow

Enhver sportsskytte skal forstå nogle grundlæggende forudsætninger for at reparere deres sammensatte bue. Med en vis fornuft og de rigtige værktøjer finder du dette, der kan spare dig, når det er tid til at gå til skoven, og sportsforretningen lukkes ned. Du skal huske på, at reparationen du foretager skal være passende, eller du kan sætte dig i fare. Læs videre for at lære mere.

Sørg for, at du bøjer din bue korrekt for at undgå behovet for reparationer på marken. Korrekt vedligeholdelse er nitti procent af kampen, når det kommer til udendørs jagtudstyr.

Kontroller spændingen i din sammensatte bue streng for at sikre, at den er korrekt justeret. Dette er et almindeligt problem for buer, der ikke er brugt i længere tid.

Juster strengspændingen med en unbrakonøgle. Dette enkle værktøj er uundværligt for at lave en feltreparation på din sammensatte bue.

Tjek cams på din sammensatte bue, hvis du finder strengspændingen forbliver slap. Hvis kameraerne viser tegn på modstand, kan du muligvis tilføje noget lette smøremiddel og justere de passende bolte.

Undersøg buen lemmer for tegn på revner eller splittelse. Dette er et potentielt farligt problem, og reparationen skal foretages af en fagmand.

Husk at en hel del sammensat bue reparation er simpelthen et spørgsmål om tinkering; indse imidlertid også, at uautoriseret arbejde på bågen kan ugyldiggøre din garanti.

Del:
Kommentarer