SĂĄdan repareres en basketballbackboard

SĂĄdan repareres en basketballbackboard

Basketball backboards er ikke uforgængelige, især på udendørs hoops. De har tendens til at chip, og den chip kan blive til et hul. Og det hul kan ødelægge sjov for en håndfuld nabolag ballplayere. Men du behøver ikke at bryde banken for at erstatte bøjlen selv. Læg blot et akrylark på det ødelagte bagplade for at gemme din bøjle fra junkyard.

Trin 1

Køb et ark med 1/4-tommer akryl, der er større end dit bagbord. Et gennemsigtigt ark vil vise det gamle bagbord bagved det, hvilket kan være nyttigt, hvis du vil holde reguleringen firkantet bag rammen. Men hvis din originale bagbeklædning er for slået op, køb et uigennemsigtigt hvidt eller gråt ark.

Trin 2

Sænk din bøjle og brug en skruetrækker til at fjerne bøjlen og bagpladen fra støttestangen. Fjern bøjlen fra bagpladen med samme skruetrækker.

Trin 3

Sand ned eventuelle revner. Brug et stort sandpapir til at skubbe bundpladen op, så acrylklæbemidlet har noget, der kan greb på. Tør snavs af bordet med et håndklæde og rengør det med vinduesrenser.

Trin 4

Læg dit akrylplader over din bagplade. Spor baggrunden på bagpladen ved hjælp af en markør.

Trin 5

Skær arket af akryl langs mærkerne ved hjælp af et oscillerende multifunktionsværktøj, rulle sav, sabersav, stiksav eller bandsav. Brug et fintandet blad.

Trin 6

Sand kanterne af akrylpladen ned med sandpapir. Gør det glat at røre ved.

Trin 7

Påfør akrylklæbemiddel på bagpladen, læg arket af akryl på toppen af ​​bagpladen fast og lad limet hærde natten over. Brug klemmer til at holde tavlen på plads, efterhånden som klæbemiddelet hærder.

Trin 8

Skru din bøjle tilbage i bagpladen, genmonter din bagpladesamling til din støttepæl, hæv bøjlen og spil bolden.

Del:
Kommentarer