Sådan reparer du en ridse på overgangsbriller

Sådan reparer du en ridse på overgangsbriller

Transition briller er en bredt solgt mulighed i briller. Transitionlinser gør det muligt for brugeren at gå fra et mørkt rum til fuld sol uden at skifte briller, da linserne bliver mørkere, når de udsættes for sollys. Mørkningskomponenten er indbygget i linsen, ligesom andre glasögonlinser er fremstillet i både plast og glas og kan have ridsefaste belægninger påført. Hvis du ikke er forsigtig, kan overgangslinserne imidlertid ridse. Små ridser kan fjernes ved hjælp af de samme teknikker, der anvendes på almindelige plast- og glaslinser.

Påfør et tyndt lag af rustfrit Etch glas ætsning forbindelse til plastik linser af dine briller. Lad opløsningen sidde i flere minutter, og fjern den derefter med vand og den let slibende klud. Armour Etch fjerner den ridserbestandige belægning på dine Transition linser og eventuelle overfladiske ridser, der er på overfladen. Gentag flere gange om nødvendigt. Brug ikke dette produkt på glasobjektiver.

Spred et brilleglas eller hvid fedtpenne direkte over bunden i dine Transition-objektiver. Lad produktet sidde på bunden i flere minutter, og buff det derefter med en tør, let slibende klud.

Lav en pasta med en slibende rengøringsmiddel, såsom bagepulver eller pulveriseret rengøringsmiddel. Tør det på overfladen af ​​dine Transition linser. Arbejd den ind i ridserne med den let slibende klud i en cirkulær bevægelse. Skylle.

Påfør et lille dab af en pastaformet tandpasta til dine Transition briller. Arbej tandpastaen ind i bunden. Lad det tørre og sidde i flere minutter. Skyl med vand.

Tips

Det er ikke nødvendigt at gennemføre alle ovenstående trin. Hvis en teknik fjerner tilstrækkeligt ridserne i dine Transition-briller, skal du springe over de resterende trin. Men hvis trin 1 ikke fungerer så godt som forventet, fortsæt til de efterfølgende trin, indtil du finder den teknik, der er mest effektiv.

Hvis Armor Etch anvendes, kan din øjenlæge være villig til at genanvende den ridserbestandige belægning til et mindre gebyr.

Det er lettere at reparere små og overfladiske ridser ved hjælp af disse DIY metoder. Store ridser kan ikke helt forsvinde.

Advarsler

Test alle reparationsmetoder på en anden lignende genstand, inden du forsøger at reparere dine Transition-briller. Produkter, der virker til plastik, kan skade glas.

Del:
Kommentarer