SĂĄdan renses din krop efter at have spist for meget salt

SĂĄdan renses din krop efter at have spist for meget salt

Selvom salt mad smager godt, har for meget salt en udfordrende virkning på kroppen. Dens tilstedeværelse i kroppens system tvinger kroppen til at bevare vand for at håndtere det. Desuden kan for meget salt i din kost hæve blodtrykket, svulge ankler og påvirke helheden hos nogle af dine større organer - primært hjerte, mave og tarm. Men vær ikke bange for at du ikke kan spise kun en (kartoffelchip), her er en nem måde at skylle det ekstra salt ud af din krop.

Drik 64 oz. af renset kildevand i tre dage. Dette betyder 8 glas, der holder 8 ounce vand hver. Forårsvandet er uden salt --- nogle naturlige vand er ikke. Det er vigtigt at vælge et vand, der er naturligt saltfrit, og selvom det kan virke som en stor mængde vand, ved du, at kroppen beholder vand, selvom den er lidt dehydreret. Denne teknik sikrer, at kroppen får masser af vand og ironisk nok reagerer på denne hydrering ved at frigive overskydende vand. Og det er i overskydende vandvægt, hvor kroppen lagrer saltet.

Spis mad, der er lav i salt i de tre dage. Du vil begrænse dit saltindtag til under 1500 mg om dagen. Læs etiketter for at finde ud af, hvor meget natrium der er til stede i de fødevarer, du har til hensigt at indtage. Det er klart, at junkfood er ude af billedet, da de normalt er ekstremt høje i natrium. Og selvfølgelig må du ikke tilsætte salt til noget. Brug alternative saltfri krydderier i din madlavning som hvidløg, peber og andre krydderier kombinationer, der markedsføres som "salt substitutter."

Skær ned på dit kulhydratindtag. Komplekse kulhydrater, frugter og grøntsager er de eneste kulhydrater, du bør spise i løbet af denne tre-dages saltflush. Glem brød og pasta. Hvert pund af kulhydrater, der er opbevaret i din krop, holder 2 eller 3 pund vand, og det er dette vand, der indeholder overskydende salt. Således hjælper praksis med at spise højt proteinholdige fødevarer med lavt kulhydrater, såsom magert kød, havregryn og brun ris, hele processen med at drikke store mængder vand for at rense kroppens system med overskydende natrium.

Sved det overskydende salt ud. For tre-dages flushen skal du vælge at motionere aerobt, mens du har varme tøj, der vil tvinge dig til at svede, når du bevæger dig. Alternativt kan du vælge at hjemsøge en sauna dagligt. Bliv i saunaen længe nok til at bryde en sved. Når du sveder voldsomt, skal du forlade saunaen og brusebad med lunkent vand. Når du er renset for overflade urenheder samt køligere i kropstemperaturen, skal du gøre dette sauna trin igen. Sørg for at drikke rigeligt med vand.

Tips

Vand er din ven. Jo mere du drikker, jo flere besøg på badeværelset og jo mere saltfri bliver din krop.

Advarsler

Drikk ikke din vandkvotient pĂĄ en gang --- spred det hele dagen igennem.

Brug ikke en sauna uden først at kontrollere med din læge. Saunaer kan være farlige for personer med højt blodtryk, visse medicinske tilstande, såvel som enhver, der har indtaget alkohol eller rekreative stoffer.

Del:
Kommentarer