Sådan Rens et forkølelsessår

Sådan Rens et forkølelsessår

Det begynder som mild irritation på din læbe og ansigt, bliver til en usynlig bump under huden og til sidst vokser til at pokke ud og omdannes til et fuldt udspilet øm - visuelt og fysisk ubehageligt. Koldsår er en af ​​livets frygtede hudforhold, der giver ofre smerter og dækker deres mund i en uge. Kolde sår stammer fra herpes simplex virus type 1 (ikke forveksles med type 2, den genital form), som er smitsom og en gang fanget vil forblive i dit system for evigt. Når du får et forkølelsessår, kan du ikke forhindre udbrud, men du kan uddanne dig selv om, hvordan du hurtigt kan rense dit ansigt af disse sår.

Instruktioner

Bliv fortrolig med forkølelsessymptomer for at slippe af med det hurtigere. Kolde sår og canker kerne er forskellige. Canker sår er bakterielle infektioner inde i din mund, og kolde sår er røde, fisse blærer rundt om munden. Tidlige forkølelsessymptomer omfatter kløe, stramning og brænding, der vokser i store klynger af sår fyldt med puss. De kan vare i en til to uger.

Tillad sår at helbrede og undgå at sprede viruset ved ikke at røre ved det. Koldsår - ligesom andre herpesinfektioner - spredes gennem fysisk berøring. Berøring af dit kolde ømme kunne sprede viruset til et andet sted på dit ansigt eller endda til en anden person. Derudover vil koldsår helbrede hurtigere og blive renere, hvis du ikke rører ved dit ansigt, især i det inficerede område.

Rengør ofte med en varm lap og varmt sæbevand. For at lindre spændinger, kløe og andet ubehag, brug antibakteriel sæbe til at suge og skrubbe såret og omkring det. Dette vil minimere skaden og holde infektionen fra at sprede sig, det varme vand tjener til at neutralisere infektionen. Skrub forsigtigt for at undgå irritation.

Spred petroleumbaseret gel over inficeret område. Dette vil fremskynde helingsprocessen, rengøre og reparere hurtigere. Derudover vil smertelindrende produkter som Neosporin holde herpesvirusen spredt og tjene som en helbredende katalysator. Sørg for, at dine hænder og ansigt er rene og tørre. Dab derefter en lille mængde gel / salve på såret.

Vær opmærksom på dine kolde ømme triggere for at undgå øm udvikling. Disse er forskellige for alle, men der er nogle få store, der påvirker mange mennesker: salt mad, stress, angst, menstruation, vejrforandring, influenza og kulde. At finde ud af dine forkølelsessår udløser det lettere at forhindre udbrud i fremtiden.

Del:
Kommentarer