SĂĄdan renoveres golfklubber

SĂĄdan renoveres golfklubber

Et stort sæt golfklubber kan i sidste år, på trods af at golffirmaer hævder, at de ikke kan genopfinde hjulet og mere end sandsynligt er de 14 klubber i din taske nu ikke årsagen til dine problemer. Dagens klubber vil vare i sidste år med de nødvendige foranstaltninger for at sikre kvalitet og holdbarhed. Regelmæssige rengøringer og et øje for at fange nicks og ridser tidligt kan holde dine klubber i god form i årevis, men hvis du er faldet bagved i din vedligeholdelse, kan en komplet renovering være nødvendig.

Rengør dine klubber

Før du går i gang med en tidskrævende og potentiel total refinish af dine klubber, skal du rengøre dem grundigt. Brug en blød klud og en let sæbe, tør forsigtigt klubbens ansigt og hoved. Brug den samme sæbe, tag en blød tandbørste og rengør rillerne i ansigtet. Brug din stålbørste til at rense rillerne på dine strygejern og kiler.

Advarsel: Brug aldrig ståluld på din chauffør og fairway wood club heads. Det vil ridse kronen og ansigtet, og sørg for at tørre hovedet helt for at undgå oxidation. Ståluldsbørsteklubben rengøringsmidler er gode til at få snavs og sand ud af jernspor, men rengør aldrig din chauffør med dem.

Lad klubben tørre. Hvis du er bekymret for at raffinere de hvide linjer på klubben, lad klubben tørre efter grundigt at rense og undersøge om en touch-up er nødvendig. Mange gange er sporene på førersiden ikke rettet, når du renser resten af ​​dine klubber, så en omfattende rengøring vil opnå mere end du havde forventet.

Refinishing din driver

Hvis du har bestemt mere end en oprydning er nødvendig, er det tid til at refinish. Identificer problemområderne på din chauffør. Ofte scuff mærker på sålen, og blå mærker fra skied tee skud kræver mest opmærksomhed. Fokusér din indsats på sålen og kronen.

Begynd at male. Begynd med kronen, find en farvekamp for kronen, og brug langsomt glatte streger med din pensel. Det er ofte lettere at anvende et frakke over kronen for at holde et ensartet udseende på adressen. Hvis du sætter pris på udseendet af klubben på adressen, gå ud over blot at udfylde chip-mærker.

Detaljer soleen. Begynd med at svømme solen tilbage til sin oprindelige glans. Med din pensel skal du langsomt fylde rundt om tøjets detaljer. Ved at fjerne hurtig spildt maling.

Lad malingen tørre natten over, og nyt arbejdet igen. Hvis du skal dække mere eller let fjerne overskydende maling, skal du gøre det hurtigt. Lad derefter klubben tørre natten over igen. Den friske maling vil være mere modtagelig for farvning i de første par dage efter refinish, så hold den ud af tasken i en uge.

Refinishing Irons

Renoveringsprocessen ændres afhængigt af din jern. Hvis du spiller kromforfalskede, kulstålstrygejern, kan du måske rechrome dem for at bringe glansen af ​​deres oprindelige tilstand tilbage. De fleste renoveringsjobs målretter ydeevne ved at reparere nicks, ridser og bukser.

Rechroming. Rechroming-processen er ekstremt vanskelig og bør kun udføres af fagfolk. Processen indebærer stripping af krom, genanvendelse af krom og maling af hovedet. Materialer anvendt i kromningsprocessen er farlige, og denne metode bør undgås af amatører.

Efter omkromning skærer du rillerne på dine strygejern. Find en rillespærer, der passer til dine klubber (U-riller eller V-riller) og følg instruktionerne med instrumentet.

Del:
Kommentarer