SĂĄdan renoveres basketballer

SĂĄdan renoveres basketballer

Basketballs er relativt hårdføre, hvis de kun dribles på basketballbaner eller glattere overflader og holdes ude af regnen. Men som alle bolde kan de bryde ned over tid, falde fra hinanden eller deflaterer. Mens du køber en ny basketball kan det virke som den nemmeste løsning, kan den gamle bold faktisk blive renoveret og bruges igen.

Trin 1

Med en ren klud skal du anvende læderreparationsbeskyttelseskrem til det gamle revne læder på basketballen. Gnid forsigtigt denne læderbeskyttelsescreme i alle sektionerne af basketballen. Lad denne creme sive ind i læderet og tørre. Når det er tørret, tilføj en anden frakke og om nødvendigt et andet lag læderbeskyttelsescreme efter det.

Trin 2

Undersøg den gamle basketball for enhver form for punkteringer. Tilsæt kugle reparationsvæske til disse divoter med en sprøjte; sprøjten skal medtages i kuglens reparationsvæskeprodukt. Tryk stemplet på sprøjten og fyld disse punkteringer eller udskiller med væsken, så den tørrer og udvider.

Trin 3

Pump bolden op til fuld tryk og lyt efter enhver luft, der kan lække ud. Føler læderet og beslutter, om det stadig er tørt og har brug for mere læderbeskyttelseskrem. Tilføj mere kugle reparationsvæske og læder reparation creme efter behov.

Trin 4

Når basketballen er fuldt oppustet, skal du bruge et stærkt klæbemiddel som Krazy Glue til at fastgøre eventuelle løse gummistrimler imellem lædersektionerne i basketballen. Gør kun dette, når bolden er fuldt oppustet og tørt.

Del:
Kommentarer