Sådan rengøres overgange objektiver

Sådan rengøres overgange objektiver

Hvis dine øjne har problemer med at tilpasse sig forskellige lysforhold, vil din øjenlæge sandsynligvis anbefale briller med overgangslinser. Overgangslinser ser normalt indendørs, hvor der er en normal mængde lys, men når du flytter ind i lysere forhold, begynder linserne at mørkere. Faktisk vil det se ud som om du har solbriller. Overgangslinser er meget dyrere end almindelige linser, så du vil godt passe på dem, herunder regelmæssige rengøringer udført på den rigtige måde.

Våd dine overgange linser med vand. Silver Creek Optical anbefaler ikke at rense dine overgangslinser, når de er tørre, da dette kan resultere i ridser på linserne.

Gnid begge sider af venstre og højre linse med en optisk linseklud. Gør dette på daglig basis for at holde dine linser fri for lint og snavs.

Læg en dråbe mild opvaskemiddel i en ren skål og tilsæt en 2 kopper varmt vand.

Dunk dine overgange linser i sæbevandet, skyll dem derefter af med vand fra vandhanen. Dette er nødvendigt en gang om ugen for at give dine overgangslinser en mere grundig rengøring.

Tør overgangslinserne med en optisk linseklud.

Tips

Gem dine overgangslinser i et tilfælde lavet til briller, når du ikke bærer dem. Dette beskytter dem mod beskadigelse og lintopbygning.

Advarsler

Brug aldrig vinduesrenser til at rengøre dine overgangslinser - det vil spise væk ved den beskyttende belægning på linserne.

Del:
Kommentarer