Sådan rengøres kompositfladder

Sådan rengøres kompositfladder

Typisk lavet af kompositmateriale af kompositmateriale, kompositfladder er mere holdbare og lettere end almindeligt anvendte aluminiumfladder. Lysstyrken af ​​en sammensat flagermus giver mulighed for en større "tønde" eller hovedkrop af flagermus, hvilket giver mulighed for en større "sød spot" for smeten. Slid såvel som baseballens hårdttrætsport kræver, at kompositfladder rengøres på trods af deres holdbarhed og vægtfordele.

Trin 1

Fjern olier, snavs og snavs fra overfladen af ​​den sammensatte bat med en ren, fugtig klud. Brug en simpel bomuldsklud eller frottéklud.

Trin 2

Bland sæbe med varmt vand og anbring det på overfladen af ​​flagermus med en ren klud eller svamp. Tilsæt nok sæbe til at opnå en sudsy blanding. Hvis du tilføjer for meget, vil du bare skabe flere bobler. Brug en blegemiddelfri parabol såpe og vandblanding for at undgå ridser overfladen. Kompositfabrikanter understreger, at du kun bruger vand og sæbe, når du rengør et kompositbat.

Trin 3

Påfør ekstra "albuefedt" for at rengøre problemer som pletter eller mærkning. Hold skrubning.

Trin 4

Skyl kompositfladten med rent vand. Brug en vandslange hvis det er muligt at rense alt sæbe og snavs fra flagermus. Hvis en slange ikke er tilgængelig, brug en svamp med en skov rent vand. Påfør svampen og gentag skylning og rengøring om nødvendigt.

Trin 5

Brug et rent håndklæde eller klud til at tørre af kompositfladten. Gentag trin 1-4, hvis snavs, snavs eller pletter stadig er tydelige efter den endelige rent vandskylning.

Del:
Kommentarer