Sådan rengøres hvide fodbolduniformer

Sådan rengøres hvide fodbolduniformer

At have en ren og klar uniform er afgørende for fodbold, især når den ensartede er hvid. Fodboldbukser er næsten altid hvide, og mange uniformer har også hvide skjorter. Hvis uniformen ikke er rengjort ordentligt, bliver den hvide grå, og visse pletter kan bare blive tændt og ikke rengjort. Hvis du er en kollegespil på et eliteklub eller en professionel spiller, behøver du ikke bekymre dig om at vaske din uniform, fordi teamet vil gøre det for dig. Hvis ikke, er du ansvarlig for at rengøre det selv.

Forsug din hvide uniform før maskinen vasker den. Brug et håndvask eller en forsyningsvaske til at opnå dette. Fyld karret med varmt - ikke varmt vand og tilsæt derefter en kasket af vaskemiddel og bagepulver. Bland denne opløsning grundigt og læg din uniform i den i ca. en time.

Brug en iltet blegemiddel til at rense pletter. Brug ikke en klorblekemiddel - den er ikke effektiv på en polyesteruniform. Oxygeneret blegemiddel vil få stædige pletter ud.

Maskinvask din uniform i koldt vand. Mens de fleste hvide tøj kan vaskes i varmt vand, gælder dette ikke for en hvid fodbolduniform. Brug koldt vand og et mildt rengøringsmiddel.

Vask din uniform alene eller med andre hvide fodbolduniformer. Vask ikke dem med almindelige tøj. De fleste bomuldstøj giver lint, og lintet fastgøres til din uniform og giver det et forsigtigt look. Lintet knyttes til tallene og bogstaverne på din uniform.

Tør dit tøj på en linje. En fodbolduniform, der er placeret i en tørretumbler, vil krympe. Derudover, hvis der er pletter, bliver de sat i uniformet ved tørringsprocessen, og farverne vil falme.

Del:
Kommentarer