Sådan rengøres hockeyhandsker

Sådan rengøres hockeyhandsker

Hockey udstyr har en tendens til at udvikle, ja, en hockey lugt. Det skyldes, at spillerne arbejder hårdt i 60 minutter hvert spil, og så når det er overstået, bliver udstyret normalt kastet i en hockey duffel taske. Men når du får udstyret derhjemme, skal det rengøres, deodoriseres og tørres.

Trin 1

Tag en våd klud og rengør dine hockeyhandsker efter hvert spil. Handskerne bliver våde med din egen sved, men de får også sved fra dine konkurrenter på dem, såvel som blod og andre affald. Tag en våd vaskeklud og tør dem af i slutningen af ​​hvert spil.

Trin 2

Lad dine handsker lufttørre i slutningen af ​​hver øvelse og spil, før du lægger dem i tasken. Du har nok en time fra slutningen af ​​din øvelse eller spil, indtil du forlader isbanen. Kast dem ikke bare i posen. Lad dem ud i det fri og lad dem tørre.

Trin 3

Smid dine handsker i vaskemaskinen med et meget mildt rengøringsmiddel. Du kan vaske næsten alle dine hockey udstyr - undtagen dine skøjter og hjelm - i vaskemaskinen. Efter at de er rene, lad dem lufttørre. Sæt dem ikke i tørretumbleren, fordi de kunne tabe deres form, eller de kunne krympe.

Trin 4

Sæt nogle deodoriserende pulver i dine handsker, når de har tørret. Når du smider dit udstyr i den hockey duffel taske har det tendens til at afhente nogle af lugtene. Du kan neutralisere disse lugte med pulver.

Del:
Kommentarer