Sådan rengøres golfudstyr

Sådan rengøres golfudstyr

Golf er en populær sport over hele verden, som tiltrækker entusiaster til at spille ni, atten eller flere huller. Nogle mennesker bruger store mængder penge på golfudstyr. Efter træning og spil skal golfudstyret rengøres for at beskytte denne investering, og det følger ikke altid med instruktioner. Følg trinene for korrekt rengøring af golfudstyr.

Fjern dine golfsko ved ankomsten derhjemme. Rengør snavs eller tørret mudder fra pigge på sålerne med en stiv børste. Dampen klud lidt og tør bort stænk af snavs og græspletter. Tilsæt en lille mængde sæbe til vandet og gnid bort scuffs eller fnug.

Polsk dine sko. Påfør værbeskyttelsesmiddel eller en beskyttende sæsonbestemt belægning.

Brug en tee til at skubbe gennem en fugtig klud ind og ud af huller på klubber. Ved at denne proces kan bruges sammen med klubber, der har åbninger på hovedet. Fjern fanget mudder og snavs eller græs.

Børste af kakede stoffer fra klubber. Brug en mild vaskemiddelopløsning til at tørre hovedet og lufttørre. Gentag rengøringsteknikken på klubben.

Vælg en flydende olie sæbe og bland den med vand for at rengøre grebet. Ved, at du må bruge en hvilken som helst rengøringsmaskine, der passer til gummi, vinyl, læder eller andet stof, der omslutter håndtaget.

Tør golfvognen ned med mildt rengøringsvand og en blød, ren klud. Skyl fuldstændigt for at fjerne rester. Tør vognen med et håndklæde eller lad det lufttørre.

Ved, at golfposer kan være lavet af læder, vinyl eller andet materiale. Kontroller golf taske etiketten for rengøringsinstruktioner. Brug en mild sæbevand til at tørre væk smudder og pletter, hvis der ikke gives anvisninger.

Rengør indersiden af ​​posen med kun en let fugtig klud, fordi luft og lys ikke let kan trænge ind. Sørg for, at fugt tørres helt væk eller fordampes, så at støber, mugg eller rust (især på metal lynlås) ikke forårsager problemer. Fjern snavs eller skraldespand fra lukkede områder eller sidelommer.

Sug golfbolde i en spand af sæbevand. Tør hver kugle tørt, før de returneres til den bærbare pose eller golfbag. Gentag processen med tees, medmindre du foretrækker at tørre dem individuelt for hånden.

Kast tøjvarer som en skjorte, hat eller handsker ind i vaskemaskinen. Tjek vaskeri instruktioner for at sikre tøj går gennem den korrekte cyklus.

Del:
Kommentarer