Sådan rengøres en tredemøllebælte

Sådan rengøres en tredemøllebælte

En tredemølle er et betydeligt køb for de fleste af os. Så for at forlænge din tredivejs liv (og virkelig få dine penge værd) er det vigtigt at opretholde alle dele af maskinen, herunder bæltet. Nøglen er at holde den snavs og støv fri, da masser af opbygning kan bremse din tredemølle ned og få det til at forringes hurtigere. En nem måde at fortælle om du skal rengøre din tredemøllebælte er at gå på den ved en indstilling på fire miles i timen. Når du trykker på stopknappen, skal du være i stand til at tage et par skridt, før det stopper. Hvis det stopper øjeblikkeligt, er der sandsynligvis støv og snavsopbygning, der forårsager et friktionsproblem. Det betyder, at det er tid til at rense.

Træk din tredemølle ud for at undgå elektriske skader.

Fjern løbebåndet fra bæltet. Dækket er de to stykker plastik, der ligger i båndets yderkant. Ikke alle dæk fjernes på samme måde. Nogle glider af, mens andre skal skrues af. Tjek din manual.

Tør bæltekanterne af med en ren, tør vaskeklud eller et håndklæde, og tør området ned for at fjerne snavs og støv, som er opsamlet under dækket.

Støvsug eller tør ned (med en tør klud) hele bæltet. Sørg for at få alle dele af bæltet ved at tilslutte maskinen og dreje bæltet, så den nederste del nu kan rengøres.

Gentag denne proces en gang om ugen eller mere, hvis du bor i et hjem eller område, hvor støv og snavs ophobes med en højere sats.

Del:
Kommentarer