Sådan rengøres en hjorte Mount

Sådan rengøres en hjorte Mount

Holde din hjorte mount ren er afgørende for at holde det ser godt ud. Men mange frygter tanken om at rense deres monteringer, fordi de tror, ​​at det lyder som en enorm, vanskelig opgave. Det er ikke svært, og det er heller ikke særlig tidskrævende. Rengør monteringen flere gange om året for at gøre din stolthed og glæde vare i generationer.

Trin 1

Brug en blød børste til at støde dit hjortefeste i samme retning som håret ligger. Børst ikke mod hårets korn. Støv på mounts gør håret til at se gammelt og lurvet ud og giver øjnene og næse et kedeligt udseende.

Trin 2

Damp en blød, fnugfri klud sparsomt med mineralske spiritus. Forsigtigt dæk hjortefarmens øjne, læber og næse med mineralske spiritus. Gnid ikke hårdt for at undgå fjernelse af maling og voks. Undgå kontakt med mineralske spiritus med bjergets hårbeklædning.

Trin 3

Hæld en gallon varmt vand i en spand. Tilsæt ½ kop hårbalsam eller creme skylles og omrøres godt. Sug en ren svamp i blandingen og vri den for at fjerne overskydende væske, så svampen bare er knap fugtig. Tør hjortefarmens hår af med den fugtede svamp, igen med hårets hår.

Trin 4

Skyl svampen ofte med varmt vand. Fortsæt med at tørre, indtil du har renset hjertefuglets hele hår frakke.

Trin 5

Hæld omkring ¼ kop træmøbler polish i en skål. Begynd at tilføje terpentin et par dråber ad gangen, omrør godt efter hver tilsætning, indtil blandingen bliver farven af ​​svag kaffe.

Trin 6

Damp en blød klud med den polske blanding, og tør dem af hjortefarmens vinger. Tillad det at suge i, hvis det vil. Sørg for, at du ikke får nogen af ​​denne løsning på nogen del af bjerget andet end vingerne. Brug en ren, blød klud til at tørre dem.

Trin 7

Damp en blød ren klud med mineralsk spiritus og tør dem af med vingerne. Får ikke nogen mineralske ånder på hjortefarmens hår. Tør af med en blød ren klud. Gnid de rensede og polerede vinger med en anden klud for at give dem en blød, behagelig glans.

Del:
Kommentarer