Sådan rengøres en golfvogn

Sådan rengøres en golfvogn

Golf carts gør at spille en runde eller to på linkene meget mindre anstrengende og i nogle samfund giver en nem måde at navigere på fortove og gader. Vedligeholdelse af vogne indebærer at holde dem rene, både for at bevare udseende og at holde følsomt udstyr som vognbatterier fra udløber tidligt. Tag dig tid til at sikre, at du ikke beskadiger et område af vognen, mens du renser den anden.

Fjern rotten

Rengør først indersiden af ​​din golfvogn. Fjern alt, der kan blive beskadiget af vand, såsom en GPS eller bærbar varmeapparat. Hvis vognen har aftagelige gulvmåtter eller sædebetræk, tag dem også ud. Vakuum og ryst maden for at fjerne snavs og rengør sædebetrækene i henhold til producentens anvisninger. Stray kugle markører, golf tees eller andet bevis på tidligere runder bør afhentes og bortfalde.

Skrub det udvendige

Vask ydersiden af ​​vognen med sæbe og vand. Brug en svamp til at gnide sæbevandningen udadtil - undgå slange på dette stadium. Gnid svampen over ydersiden med uret bevægelse, bevæge sig, indtil du har dækket hele området. Du skal sandsynligvis bruge mere tid og energi i bunden, hvor snavs og snavs har tendens til at samles. Skyl forsigtigt med rent vand og håndtørre med et håndklæde for at undgå rester af sæbe, der undgår dit hårde arbejde.

Vedligeholde dæk og undervogn

Tjek dækkene og undervognen. Udover at polere dækene med vand og et mildt rengøringsmiddel, er det tid til at sørge for, at der ikke er nogen nedskæringer i dækket eller slid, der kan påvirke ydeevnen negativt. Sørg for, at der ikke er ophopning af snavs eller mudder under vognen, eller at der ikke er anbragt spidse kviste eller grene med potentialet til at tygge op i maskinen.

Rengør interiøret

Brug en håndstøvsuger til at rengøre gulvene, sæder og handskerummet på vognen for at undgå overskydende affald. Sprøj vindruden med Windex og tør den af ​​med en ren lap, så du kan se, hvor dine tee skud har landet. Rengør instrumentbrættet, rattet og andre indvendige komponenter med vand og en mild renser efter behov. Tør vinylsæderne af med en fugtig klud.

Tjek dit batteri

De fleste golfvogne er elektriske og stole på et batteri for at sætte dig i gang. Rengøring af dit vognbatteri hver måned eller deromkring udvider dets levetid og forhindrer korrosion i det elektriske system. Brug en blanding af bagepulver og vand eller en kommercielt tilgængelig batterisyrer til forsigtigt at rense batteriet og fjerne syreaflejringerne. Lad det stå i 5 til 10 minutter, og skyll derefter af med koldt vand, og pas på ikke at sprøjte elektriske komponenter. Hvis der stadig er mærkbar korrosion, kan du påsætte beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller og skrubbe opbygningen med en fast børstehale.

Del:
Kommentarer