Sådan Rengør Wrestling Mats

Sådan Rengør Wrestling Mats

Wrestling måtter kan blive ret beskidt. Uanset om du er på et sted som et motionscenter, gym eller skole, er der typisk mange mennesker, der bruger disse måtter. Matbrugere er ofte varme og svedige, og de får bakterier over hele måtterne. Desuden er brydningsmåtter ofte våde, beskidte og stinkende, efter at en brydning er færdig, så de skal rengøres inden næste møde. Du kan sikkert fjerne alle bakterier og snavs fra brydning måtter ved at følge et par trin.

Læg brydningsmåtterne ud på en ren overflade. Læg dem ikke på gulvet, hvor brydningen mødes, fandt sted, medmindre gulvet allerede er desinficeret. Sørg for, at alle rynker er ude af måtterne, og at alle folder i måttene kan fås. Du vil sørge for, at hele måtten er ren.

Sprøjt desinfektionsmiddel på brydningsmåtterne. Blegemiddel, peroxid eller gnidningsalkohol vil alle fungere. For hver to sprøjter af dette på måttene, vil du gerne tilføje en sprøjte vand, hvilket skaber et forhold på 2: 1. Dette er så matten bliver ren, men så bliver der ikke noget desinfektionsmiddel på wrestlers hud næste gang matten bruges.

Lad desinfektionsmiddelet og vandet på brydningsmåtterne stå i ca. 15 sekunder, og tør det af med papirhåndklæder. Sørg for at fjerne alle desinfektionsmidlerne. Røgene fra desinfektionsmidlet kan være farlige, når de inhaleres, og du vil ikke have nogen forsvindende rengøringsmidler på måtterne næste gang en kamp er planlagt. Det vil ikke suge ind i matens materiale, men du vil afskære det forholdsvis hurtigt.

Tør måttene med et håndklæde. Sørg for at de er helt tørre. Når de er, vil du gerne vende matten og rengøre den anden side af hver. Gentag trin 1 til 3 for de andre sider - læg dem ud fladt, spray derefter, tør dem og tør dem.

Opbevar måtterne i opretstående stilling. Dette hjælper ethvert overskydende vand og desinfektionsmiddel til at afrulle brydningsmåtte og på gulvet, hvor det ikke vil skade nogen. Opbevar dem opretstående for ikke at få den ene eller den anden side af måtterne snavset ved at holde dem på et gulv.

Del:
Kommentarer