Sådan rengør du Rust Off-vægte

Sådan rengør du Rust Off-vægte

Jernvægte, der er blevet opbevaret eller ubrugt i lange perioder, kan udvikle rust, hvilket gør dem usikre at bruge. Alligevel betyder det ikke, at du skal smide dem i skraldet, sælge dem i et garage salg eller købe et nyt sæt. Flere rengøringsmetoder er tilgængelige for at hjælpe dig med at genoprette dine vægte til en lige så ny og brugbar tilstand. Selvom det ikke er svært, kan rustfjernelsesprocessen ende med at blive en forsøgs- og fejlproces. Hvis en metode ikke gør tricket, så prøv et andet.

Beskyt og forbered

Trin 1

Spred en dråbe eller flere sider av avis over dit arbejdsområde. Dette beskytter overfladen mod enhver rensning, der producerer spild eller rustrest, der kan opstå under rengøringsprocessen. Sæt gummihandsker på for at beskytte dine hænder.

Trin 2

Tag dine vægte og en stålbørste ud til en vandforsyning med en slange. Slange ned i vægten og skrub dem med en stålbørste for at fjerne snavs og overfladestørrelse og forberede dem til en detaljeret rengøring. Sørg for at skrubbe yderkanterne og inden i hullerne. Hvis din pensel ikke passer ind i hullerne, skal du anvende grovkorn sandpapir.

Trin 3

Skyl vægten og tør dem straks af med en ren lap. Når de er tørre, tag dem tilbage til dit arbejdsområde for at tackle den hårde at fjerne rust i og omkring enhver bogstaver og sprækker.

Restaureringsmetoder

Trin 1

Placer vægten i en stor galvaniseret skovl og hæld kulsyreholdig cola-drikke, som indeholder fosforsyre, over dem. Helt dække vægten med væsken. Syren hjælper med at opløse resterende rust. Lad vævene sive i tre til fire dage, og sug dem rundt i væsken dagligt. Skyl vægten og fjern enhver stædig rust med din stålbørste. Efter en endelig skylning skal du tørre dem tørre med en ren klud. Hvis du har fjernet hele rusten, skal du springe til trin 4, ellers prøv eddike-metoden.

Trin 2

Hæld lige mængder hvid eddike og vand i din spand. Sænk vægten i blandingen og lad dem sive i tre dage. Skyl vægten og fjern enhver stædig rust med stålbørsten. Skyl igen og tør tyngderne tørre med en ren klud. Hvis du har fjernet hele rusten, spring til trin 4; Prøv ellers at bruge en rustopløsningsmiddel.

Trin 3

Påfør et lag rustopløsningsmiddel til de rustne områder med pensel. Lad produktet sidde i 20 til 30 minutter eller som angivet af fabrikanten for at arbejde væk ved rusten. Skyl vægterne og tør dem tørre med en ren klud.

Trin 4

Påfør en generøs mængde 3-i-en olie til en ren klud og tør ned hver vægt for at beskytte den mod fremtidig rustning. Lad vægterne sidde i 30 minutter, og tør dem derefter igen med en ren klud for at fjerne overskydende olie.

Del:
Kommentarer