Sådan Rengør Batting Handsker

Sådan Rengør Batting Handsker

Normalt lavet af en kombination af læder og syntetiske materialer tilbyder battinghandsker ballplayere forbedret greb sammen med beskyttelse mod blister, stødabsorption og varme. Batting handsker tilbyder også en god mængde stink. Med sveden fra dine hænder og snavs fra marken, der kombinerer for at danne lugt og pletter, kræver battinghandsker særlig opmærksomhed for at forblive rene, bløde og anvendelige.

Daglig vedligeholdelse

I stedet for at vente til slutningen af ​​sæsonen for at rense dine battinghandsker, er den daglige vedligeholdelse den bedste måde at holde dit udstyr i topform. Ryst dine battinghandsker ud efter praksis og spil, inden du smider dem i tasken. Dette fjerner mudder og snavs, som ellers kan hærde på handskerne. Når du vender hjem, blandes opvaskesæbe med lunkent vand og tør forsigtigt af handskerne - pas på at du ikke sænker handskerne, især læderoverflader. Fjern eventuelt overskydende sæbe med en ren klud eller svamp, og hæng badehandskene op for at tørre.

Maskinvask og tørring

Du kan blive fristet til blot at smide dine battinghandsker ind i vaskemaskinen. Vaskemaskiner og tørretumblere staver imidlertid katastrofe for enhver battinghandsker, der indeholder læder - og de fleste modeller har en læderpalme til greb. Ifølge New England Baseball Journal producerer nogle virksomheder battinghandsker udelukkende designet med syntetiske materialer. Disse handsker tilbyder det samme niveau af greb og beskyttelse sammen med bekvemmeligheden af ​​maskinvask og tørring. Kontroller altid materialets informationer på dine bomuldshandsker, før du vælger en rengøringsmetode.

Del:
Kommentarer