Sådan Rengør Basketball Backboards

Sådan Rengør Basketball Backboards

Bagpladen kan betragtes som en af ​​de vigtigste ting på en basketballbane og bør derfor holdes i topform. Det er vigtigt at sikre, at et glas backboard er rent. Ligesom bøjede fælge og revne garn kan en beskidt bagplade i høj grad ændre niveauet og resultatet af et basketballspil.

Sådan rengøres en basketball backboard

Stå stigen foran bagpladen og til højre for fælgen. Foran bagpladen betyder, at stigen vil være på siden af ​​bagbordet, at basketfælgen er tændt.

Klatre til et skridt på stigen, der er behageligt, men hvorfra du nemt kan nå toppen af ​​bagbordet nemt.

Sprøjt glassrenseren på overfladen af ​​glaspladen fra midten af ​​kvadratet til kanten på bagsiden af ​​bagsiden. Hver tommer af bagpladen behøver ikke at være våd, men der skal være nok væske på den for at rense hele siden.

Gnid kluden i en uret vinkel rundt på bagsiden af ​​bagsiden. Glasrenseren skal dække hele overfladen på bagsiden af ​​højre side.

Skrub hårdt på scuffs indtil de kommer ud. Scuffs opstår, når bolden rammer bagbordet på bankskud. Hvis scuffs ikke kommer ud ved hjælp af glasrenser, prøv en blanding af pimpsten og vand.

Tør bagpladen ved at dræbe papirhåndklæder på bagpladen for at fjerne glasrenser uden at forårsage striber. At undgå striber er vigtig, fordi bagpladen skal være helt klar, for ikke at forstyrre en afspillerens syn under optagelse.

Skift stigen til venstre side af fælgen og gentag trin 1 til 6. Når hele bagpladen er ren og tør, skal du træde af stigen og flytte et par fødder tilbage for at undersøge dit arbejde. Hvis bagpladen er helt ren og klar, er du nu færdig.

Del:
Kommentarer