Sådan Rengør Baseball Cleats

Sådan Rengør Baseball Cleats

Baseball spillere, og forældre til unge baseball spillere, ved at de klæder, der bæres til sporten, ikke bliver rene i meget lang tid. Forvente mudder, snavs og græspletter at kage klamrene i løbet af en sæson, især på de dage, hvor en dobbeltehane spilles under regn. Med nogle få husholdningsartikler og -værktøjer kan du regelmæssigt rengøre dine klamper for at bevare deres udseende.

Rengør dine beskidte klammer umiddelbart efter et spil, hvis det er muligt. Jo længere klumperne sidder, jo hårdere kan det være at rense dem.

Slange ned klipperne med en haveslange. At få den øverste del af skoen endnu mere våde er ikke et problem. De er mest sandsynligt beskidte og våde til at begynde med, så lidt mere vand vil ikke beskadige skoene.

Fjern patches af mudder eller snavs på cleats sig med en stålbørste, som kan købes hos en hardware butik. Dette hjælper med at rydde klammerne, især hvis de er lavet af metal, af affald, som vand eller fingre ikke kunne fjerne.

Lad klammerne lufttørre helt, når det er muligt. Placering dem tæt på en affugter arbejder også. Men at placere dem i nærheden af ​​en radiator eller i tørretumbler kan kæde skoene, især hvis de er lavet af læder.

Sprøjt 409 på klammerne, hvis de er metal, og hvis du stadig ikke er tilfreds med resultaterne fra haveslangen eller stålbørsten. En container på 409 kan købes hos din hardware eller købmand. Lad rengøringsopløsningen dække metalklammerne i 30 sekunder, og tør derefter af med en blød klud.

Hold en kitt i din taske eller i nærheden under spil. Ved at køre bladet ned ad skoen kan du midlertidigt rense kladderne af ethvert caked mudder på en regnvejrsdag.

Del:
Kommentarer