Sådan Regrow Gums

Sådan Regrow Gums

Alle elsker at smile, men i det sidste har du haft det på grund af tilstanden af ​​dine tænder og tandkød. De er et rod, især din receding gumline. Du er helt sikker på, at dit smil ser mere ud som en jack-o-lanterns grimas end et ægte udtryk for varme. Du behøver ikke at klemme din mundhænge for evigt, men hellere tage et stab på nogle få metoder, der kan hjælpe dig med at genvinde tandkød.

Børste og floss dagligt. Holde tænderne rene er det første skridt til at holde munden sund. Gentle børstning fjerner plak på overfladen af ​​tænderne og tandtråd gør det samme i de små mørke lommer mellem dem.

Pensel med cayenne peber. Denne praksis skal stimulere tandkød og hjælpe dem med at forynge sig selv. Start små, med en teskefuld eller mindre af ting på din pensel. Tilføj mere, når du vender dig til det. Skal ikke bare på en dollop, medmindre du ønsker at kaste op i vasken.

Pensel med en peelu pind. Peelu, også kendt som miswak, er en pind afledt af Arak-træets rødder. Det er blevet brugt som en naturlig tandbørste, ikke kun for at forbedre åndeligt helbred, men for at holde tænderne og tandkødene sunde og opfriskede. Få en peelu stick på importerede mad specialbutikker eller køb en online (se Ressourcer nedenfor).

Få skalering og rodplanlægning. Spørg din tandlæge, hvis dette er den rigtige behandling for dig. Skalering og rodplanlægning er dybest set en dyb rensning over og under tandkoglen, der skraber af plak og tartar. Ja, det vil sandsynligvis gøre ondt, men det vil også slippe af med alle bakterier og glatte tænderne, så tandkød kan genmontere sig selv.

Tag periostat. Dette lægemiddel, der blev godkendt af FDA i 1998, bruges normalt i forbindelse med skaleringen og planlægger at fremme foryngelsen af ​​tilbagegående tandkød. Periostat er kendt for at hjælpe med at stoppe den ødelæggende virkning af enzymet, der angriber tænder og tandkød. Igen spørg din tandlæge, hvis dette er den rigtige behandling for dig.

Tips

Forhindre yderligere erosion af tandkødene ved at være blid, mens du børster. En vis forringelse kan forværres ved hård børstning, der skubber tandkødene væk fra tænderne.

Del:
Kommentarer