SĂĄdan regriper du en golfklub

SĂĄdan regriper du en golfklub

Gentagne svingninger med en golfklub kan slides og glatte ud selv det dyreste greb. Omskæring af dine klubber, når de bliver slidt, kan løse dette problem, før du smutter dine 5-jern 40 meter ned ad fairwayen. Golfbutikker kan erstatte dine greb, men det kan også gøres hjemme, hvis du har de rigtige materialer.

Trin 1

Vælg det ønskede greb. Disse kommer i varierende størrelser og stilarter, der passer til alle niveauer af golfspillere. En butikassistent eller PGA-professionel kan hjælpe med at vælge det rigtige greb for dig og dit spil. Match størrelsen af ​​grebet til akselens størrelse.

Trin 2

Fastgør klubbens aksel under grebet vandret i skruen eller klemmen. Jo tættere på grebet skruen er placeret, jo mere stabilt grebet vil være, når du arbejder med det. Sørg for at klubfladen er sikret i afspilningsposition, vinkelret på gulvet.

Trin 3

Strip det gamle greb ved at skære det i en ret linje op på siden med hjælpeskiven. Fjern alt tape og overskydende materiale, indtil kun klubbens aksel forbliver. Til grafitaksler skal du bruge en kniv med et krogblad. Et almindeligt fladt blad kan beskadige grafitens overflade og integritet.

Trin 4

Pak akslen langs dens længde med dobbeltsidet tape. Denne proces vil være nemmest ved hjælp af 2-tommers tape. Mål en enkelt båndlængde svarende til selve grebet, plus en kvart tomme, og anbring midterlinien af ​​båndet langs længden langs akslen, og lad den ekstra kvart-tommer tape være øverst. Flad båndet, så det omgiver akslen. Udsæt tapens klæbende bagside og tryk ned på overskydende del øverst for at dække hullet i skaftet, så båndet bliver så fladt som muligt.

Trin 5

Forbered grebet i sig selv ved at dække ventilationshullet øverst med fingerspidsen og hælde i nok greb opløsningsmiddel til at belægge interiøret. Dæk også det store hul med håndfladen af ​​din anden hånd og ryste for at distribuere hele vejen igennem. Ethvert overskydende opløsningsmiddel bør udhældes på den tapede del af akslen og spredes jævnt.

Trin 6

Klem lige under den åbne ende af grebet for at skabe en oval form og placere den omkring enden af ​​skaftet. Sørg derefter for, at grebet er parallelt med gulvet og brug begge hænder til at glide grebet på akslen i en jævn bevægelse. Gør dette, mens opløsningsmidlet stadig er vådt og juster mønstrene med klubbens ansigt. Gripmønsteret kan justeres efter installationen, men skal gøres inden opløsningsmidlet tørrer helt.

Del:
Kommentarer