SĂĄdan Reduceres Opblussen hurtigt

SĂĄdan Reduceres Opblussen hurtigt

Abdominal oppustethed er ubehageligt og irriterende. Hvis oppustet, kan du have problemer med at passe ind i dit tøj, og din midterdel kan konstant føle sig fuld eller stram. Men heldigvis er der måder at reducere eller slippe af med abdominal oppustethed hurtigt. Nøglen er at identificere faktorer, der bidrager til oppustethed, og tager skridt til at afhjælpe problemet.

Eliminer salt mad. Højnatriumfødevarer øger væskeretentionen, hvilket kan resultere i oppustethed. For hurtigt at reducere opblødning begrænser du dit indtag af salt mad eller eliminerer disse fødevarer fra din kost. Spis mindre end 2.500 mg natrium om dagen.

Drik masser af vand. Vandvægt forårsaget af natrium og medicin bidrager til oppustethed. Forøg dit vandindtag for at slippe af med overskydende vand i kroppen. Drik mindst otte glas vand om dagen.

Identificer fødevarer, der forårsager oppustethed. Visse fødevarer og drikkevarer såsom sodavand, mejeriprodukter, bønner og rågrøntsager forårsager oppustethed. Tag et fordøjelsesenzymtilskud, før du spiser disse fødevarer for at reducere eller forhindre oppustethed.

Forøg din aktivitet. Lav-og høj-effekt øvelser fremme fordøjelsesskader og lindre abdominal oppustethed. Træ i 30 minutter om dagen for hurtigt at reducere oppustethed.

Tag fibertilskud. Ofte resulterer abdominal oppustethed af forstoppelse eller sjældne tarmbevægelser. Tag et afføringsmiddel for hurtigt at lette forstoppelse, eller tag fibertilskud for at fremme regelmæssighed og reducere oppustethed.

Del:
Kommentarer