Sådan reduceres hævelse af prostata

Sådan reduceres hævelse af prostata

Når mænd når alder 40 og ældre, er det almindeligt for deres prostata at svulme og forårsage nogle ubehagelige virkninger, såsom et hyppigt behov for at passere urin og en strøm, der stopper og starter. Disse virkninger er ikke farlige, men de kan være irriterende. Heldigvis er der måder, hvorpå mænd kan reducere hævelsen af ​​deres prostatakirtler for at hjælpe med at lindre symptomerne.

Besøg en læge for at sikre, at en hævet prostata er den rigtige årsag til dine uønskede symptomer. Mest almindeligt forårsager en forstørret prostata en hyppig trang til at stå op og urinere. Det kan endda få en mand til at vågne op gentagne gange i løbet af natten for at gå på toilettet og forstyrre sin hvile. Andre symptomer kan omfatte en ulige følelse af fylde bag pungen, en urinstrøm, som brænder og holder op med at stoppe og starte, og dribling efter vandladning er udført. Fordi disse virkninger kan skyldes andre problemer, bør du altid få en læge diagnose snarere end bare at antage, at din prostata er hævet.

Slap af i et badekar fuld af varmt vand, så du kan suge i mindst 20 minutter. Male Health Center siger, at dette er særligt effektivt, hvis du gør det lige før sengetid, da det vil reducere hævelsen, der kan få dig til at komme op flere gange for at urinere natten over.

Begrænsning af dit væskeindtag et par timer før sengetid hjælper med at holde blæren tømt natten over. Udskæring af koffein og alkohol vil også bidrage til en sund og afslappet søvn.

Tag hyppige afbrækninger, hvis du har et job, der holder dig i en stol hele dagen, eller hvis du sædvanligvis sidder i lange strækninger. Når du sidder for højt, advarer Male Health Center, at du lægger pres på din prostata og øger hævelsen. Ved at komme op og flytte rundt i fem eller ti minutter hver time, fjerner du trykket og reducerer hævelsen.

Engagere i samleje med jævne mellemrum. Male Health Center siger, at hver gang du har et klimaks, frigiver du væske fra din prostata, hvilket naturligt reducerer hævelsen.

Udforsk naturlige lægemidler og kosttilskud, såsom zink og såg palmetto, der formodes at være i stand til at reducere prostata hævelse. Selv om forskning ikke har bekræftet sin effektivitet, har mange mænd rapporteret, at zink fremmer god prostata sundhed, hvis du tager 30 til 60 milligram om dagen. Saw palmetto har faktisk vist noget løfte i studier, hvilket forårsager et mærkbart fald i prostata hævelse, når de anvendes som kosttilskud.

Tips

Du må ikke engang forsøge at reducere din prostatakirtlen hævelse for at få relief. En undersøgelse foretaget i Milwaukee, Wisconsin, viste, at selvom mænd ikke tog nogen skridt til at behandle deres hævelse, havde de en 30 procent reduktion i deres prostata-relaterede symptomer i løbet af seks måneder.

Del:
Kommentarer