SĂĄdan Reduceres Fodpine Fra Neuropati

SĂĄdan Reduceres Fodpine Fra Neuropati

Sådan Reduceres Fodpine Fra Neuropati. Neuropati er en smertefuld tilstand som følge af skade på kroppens perifere nerver. Det er normalt præget af smertefulde prikkende eller brændende fornemmelser og følsomhed, men kan også ske i modsat fald med alvorlig følelsesløshed og manglende følelse. Denne tilstand er typisk forårsaget af underliggende sygdomme som diabetes; behandling for neuropati involverer normalt at adressere den underliggende sygdom og derefter behandle specifikke neuropati symptomer til at håndtere smerte.

Bestem om der er en underliggende årsag til neuropati symptomer. Diabetes, autoimmune lidelser, arvelige genetiske lidelser, karpaltunnelsyndrom og eksponering for toksiner som tungmetaller eller under behandling for kræft kan alle medføre neuropati symptomer, især i fødderne. Behandling af den underliggende sygdom eller problem hjælper ofte og sommetider helbreder neuropati symptomer.

Skift din kost og motion regelmæssigt. Stop med at ryge og undgå alkohol også for at reducere foden smerter fra neuropati. Dårlig kost og vitaminmangel kan faktisk medføre neuropati, ligesom dårlig cirkulation som følge af rygning og nerveskade og følelsesløshed forbundet med hyppigt alkoholforbrug. Skift disse faktorer, og du kan helt sikkert befri dig af mavesmerter og neuropati helt.

Søg en podiater eller smerteforvaltnings specialist for at hjælpe med at behandle de smertefulde symptomer på neuropati. Nogle lægemidler som receptpligtige smertestillende midler og antidepressiva, samt nogle anti-anfaldsmedicin kan bidrage til at minimere de smertefulde symptomer på neuropati. Lidokain patches og andre aktuelle behandlinger kan også bidrage til at lindre mavesmerter forbundet med neuropati.

Pas godt på dine fødder. Brug løstilpassede, komfortable sokker og robuste, behagelige sko med åndbare materialer, der ikke klipper eller gnider og giver hæl og bue støtte. Prøv indlægssåler og hælestøtter, indtil du finder en sko, der fungerer godt for dig og hjælper med at reducere mavesmerter.

Kontroller dine fødder regelmæssigt for små udskæringer, skraber og lunger. Ofte mister de med neuropati i fødderne, især dem, der også har diabetes, megen følelse i deres fødder og er ikke opmærksomme på mindre nedskæringer og slid. Disse kan let blive inficeret, især for dem med en sænket grad af heling, og kan forårsage store problemer, hvis de ikke behandles.

Prøv akupunktur eller magnetterapier, eller få regelmæssig massage for at holde hjælper med at behandle din fodsmerter. Disse tre behandlinger har beviste fordele for neuropati samt din generelle helbred.

Del:
Kommentarer