Sådan reduceres din hip størrelse

Sådan reduceres din hip størrelse

Store hofter kan være resultatet af store hofteben eller fedt, der har akkumuleret omkring hofteområdet. Mens der ikke er noget, der kan gøres, hvis størrelsen af ​​dine hofter skyldes din knoglestruktur, er der en række øvelser, der kan gøres for at hjælpe med at forbrænde fedt fra omkring dine hofter. De to typer øvelse, der vil hjælpe dig mest til at reducere din hofte størrelse er lette aerob træning og traditionelle gym øvelser, der arbejder hofter, ben og skinker.

Start en gå- eller joggingrutine. Walking eller jogging regelmæssigt vil reducere det samlede kropsfedt, hvilket vil reducere fedtindskud omkring hofterne og skinkerne. Prøv at gå eller jog i 45-minutters intervaller for maksimal fedtforbrændingseffekt. Når du går, prøv at tage længere skridt for at træne ben og hofte muskler ud.

Rid en cykel eller tag op skøjteløb. Denne type af aerobic motion vil fungere i ben-, hofte- og baldermusklerne, mens de også brænder kalorier. Begge disse aktiviteter hjælper kroppen med at skabe balance, hvilket fører til en mere effektiv træning generelt. Derudover er cykling en lav-træning, der er ideel til overvægtige eller skadelige personer og kan endda gøres indendørs med en stationær cykel.

Indarbejde squats i din træningsrutine. Start med dine fødder med en afstand fra skulderbredden fra hinanden, og dine tæer peger lige frem eller lidt udad. Bøj fremad i hofterne og forestil dig, at du forsøger at sidde på en imaginær stol. Hold ryggen lige, når du bøjer. Squat indtil lårets toppe er parallelle med jorden, holder hovedet op hele tiden. Stå op igen. Gentag bevægelsen flere gange, hvile og prøv igen.

Begynd at lave lunges. Tag to håndvægte og hold en i hver hånd. Stå lige med dine skuldre tilbage og fødder sammen. Tag et skridt fremad med dit højre ben. Bøj dine knæ og sænk dit venstre knæ mod jorden. Prøv at sænke dig lige ned med så lidt fremadgående momentum som muligt. Gå tilbage til en stående stilling ved at trække din højre fod tilbage og stå sammen igen med dine fødder.

Del:
Kommentarer