Sådan reduceres din bryststørrelse derhjemme

Sådan reduceres din bryststørrelse derhjemme

Kvinder med store bryster kan lide af rygproblemer og have problemer med at finde tøj, der passer korrekt over deres kister; en større bryststørrelse er ikke altid sexet eller smigrende til ens figur. Der er flere trin, du kan tage for at reducere din bryststørrelse derhjemme uden at ty til en kirurgisk brystreduktion.

Spis færre fede fødevarer og forbruge færre kalorier om dagen. Forbruger 1.500 kalorier om dagen i modsætning til 2.000 og spiser fedtholdige fødevarer fører til vægttab og en mindre buste. Snack smartere hjemme ved at spise en håndfuld mandler eller frugt og grøntsager; undgå fedtet, stegt eller fastfood imellem måltider.

Undgå at spise ude; del størrelser i restauranter er større end hvad du normalt forbruder hjemme og indeholder mere kalorier og fedt. Du vil miste mere vægt og dermed reducere bryststørrelse ved at lave mad derhjemme. Når du spiser ud, skal du se efter menuprodukter, der er fede og har færre end 600 kalorier. I stedet for at afslutte dit måltid i restauranten skal du spise halvt og tage resten hjem for at få et måltid næste dag.

Udfør mindst 30 minutters kardiovaskulære øvelser om dagen, såsom aerobic, jogging og jump-roping. Disse øvelser hjælper med at forbrænde kalorier og reducere fedt, herunder fedt, der opbevares i brysterne.

Afslut din cardio øvelse rutine med et sæt pushups. Disse hjælper med at styrke musklerne i dine arme og bryst, som kan løfte dine bryster og få dem til at blive mindre og mere tonede.

Del:
Kommentarer