SĂĄdan Reduceres Arm Pain Efter Donation Plasma

SĂĄdan Reduceres Arm Pain Efter Donation Plasma

Donering af plasma hjælper mennesker, der lider af kronisk sygdom, alvorlige forbrændinger eller traumer, da de får vigtige plasmaproteinterapier, som kan forbedre livskvaliteten. Proceduren er normalt forholdsvis smertefri, svarende til at få blod trukket til laboratorietest eller at blive stødt af en bi. Hvis du oplever mere moderat smerte eller ubehag efter donation af plasma, er der nogle enkle selvomsorgsprocedurer, du kan følge for at hjælpe med at håndtere ømheden.

Pak om i et tæppe eller opvarmningspude. Dette spærrer smerter forårsaget af stivhed og smerter fra at føle sig kold. Mange patienter rapporterer følelsen afkølet under proceduren, da blod filtreres gennem plasmaseparationsprocessen, inden de returneres til kroppen. Denne chill kan give dig midlertidig forkølelse eller influenza som kropssmerter.

Placer en ispakning eller en fugtig vaskeklud på bagsiden af ​​din hals. Dette vil hjælpe, hvis du føler dig svimmel eller kvalme sammen med smerte, i stedet for en kølet smerte. Sid dig ned i en behagelig position, og ånde dybt med denne komprimering på bagsiden af ​​din hals, indtil du føler dig lidt lindring.

Tag en ikke-receptpligtig smertelindring, hvis du kan tolerere det, med et fuldt glas vand. Tag kun som anvist på flaskeens anvisninger. Ikke-receptpligtige smertestillende midler kan tage kanten af ​​din smerte og reducere inflammation på donationsstedet.

Tag en dag fri. Tager det let i 24 timer kan eliminere længerevarende smerte eller ubehag.

Tips

Prøv at spise en lille let at fordøje måltid sammen med de trin, der er skitseret ovenfor. Nogle gange kan øget din krops glukose- og energibutikker bidrage til at reducere smerter i forbindelse med andre selvplejeprocedurer.

Advarsler

Hvis du fortsætter med at føle smerte, eller hvis din smerte forværres, skal du straks kontakte din læge.

Del:
Kommentarer