Sådan rapporterer du en dårlig tandlæge

Sådan rapporterer du en dårlig tandlæge

Ifølge United Press International hjemmeside er mere end 80 procent af mennesker bange for at komme til tandlægen. De kommer op med grund efter grund til ikke at gå, såsom udnævnelsen ikke passer ind i deres tidsplan eller ikke at vide nogen "gode" tandlæger i området. Nogle er bange for at blive såret, men de fleste frygter synes at være baseret på andres erfaringer. At vide præcis hvad du skal gøre, hvis du har en tandlæge, som du føler er dårlig på deres håndværk, kan hjælpe med at lette dit sind og forhåbentlig reducere den frygt.

Først skal du diskutere problemet med din tandlæge. Vi ved alle, at der kan laves fejl. Vi går ud fra, at vores læger aldrig vil gøre nogen blunders, men der er ofte en simpel forklaring. Du skal også være dommeren om, hvorvidt dit problem faktisk er hos tandlægen selv eller hos nogle af de administrative medarbejdere. Ofte vil en tandlæge dosis ikke miste din virksomhed og vil straks afhjælpe situationen.

Hvis du taler med din tandlæge ikke virker, skal du skrive en klage til din stat eller det lokale tandlægeråd. Din klage skal være blottet for følelser. Husk, at dette klagebrev vil blive set af andre tandlæger og bede membes. Du kan adressere det med en simpel "Til hvem det kan bekymre sig", hvis du ikke har kunnet konstatere navnet på det pågældende bestyrelsesmedlem på statens eller det lokale websted. (Se Ressourcerne for information om din stat eller amtskortets kontaktoplysninger.) Din klage skal forklare kronologisk hvem der var involveret, hvad der skete, hvornår det skete, hvor det skete, og hvorfor det skete. Du bør også inkludere eventuelle handlinger du har taget på dig selv for at rette op på situationen, som f.eks. At tale med tandlægen eller hans eller hendes kontorchef. Glem ikke at medtage kontaktoplysninger om, hvordan licensgiverne kan nå dig med hensyn til resultatet af din klage.

Dernæst indgive en klage til din lokale tandlægeorganisation. Husk, at deres organisation er baseret på at sikre, at tandlæger i deres jurisdiktion forsøger at fremme deres erhverv. At vide, at en klager sandsynligvis vil fortælle andre om deres erfaring, giver organisationen et incitament til at forsøge at løse dit problem rettidigt. Medtag din tandlæge licens nummer (som normalt findes på din stats licenskortets hjemmeside) og en udgivelse af medicinsk information. Dette gør det muligt for tandlægen at frigive dine medicinske oplysninger til ethvert agentur, du accepterer. De fleste statslige eller lokale tandplejeforeninger har en specifik form, de foretrækker at bruge, som du kan få adgang til fra deres hjemmeside. Hvis ikke, kan du kontakte dem for at finde ud af, hvad deres specifikationer er. Det kan spare tid i din klageproces, hvis du allerede har formularen i din klage.

Hvis du ikke er tilfreds med de handlinger, der er truffet af din lokale organisation, skal du tage din klage til statens niveau. Nogle statsautorisationer er forbudt at undersøge, medmindre de har modtaget en skriftlig klage. Når undersøgelsen skrider frem, går den enten til udvalget eller en administrativ dommer, afhængigt af den stat, hvor du bor.

Efter indgivelse hos de tidligere statslige og lokale agenturer er indgivelse af en klage til American Dental Association den endelige måde at dække alle dine baser på.

Af indlysende grunde bør du kun iværksætte fejlbehandlingstvister, hvis du er utilfreds med de handlinger, der er taget af din tandlæge, lokale og statslige bestyrelser og ADA. Der er mange malpractice advokater til rådighed; Se efter en, der blev uddannet som tandlæge.

Tips

Send din klage med bekræftet mail med en signatur kvittering. Forvent at din sag måske ikke bliver behandlet med det samme. Opbevar fortegnelsen over, hvornår du sendte din klage, da den kun kan hjælpe din sag.

Hvis du vil prøve at finde oplysninger om din tandlæge, skal du blot tjekke ADAs websted (se Ressourcer) for at finde ud af, om din tandlæge er et ADA-medlem.

Del:
Kommentarer