Sådan prissætter du NASCAR-samleobjekter

Sådan prissætter du NASCAR-samleobjekter

Samlere og forhandlere pris NASCAR-samleobjekter med det formål at købe eller sælge varen. Uanset hensigten skal de, der beskæftiger sig med NASCAR-samleobjekter, finde pålidelige og præcise kilder, mens de prissætter emnerne. Samlere og forhandlere bruger normalt en tilstrækkelig mængde tid prissætning NASCAR samleobjekter. Mens prissætning NASCAR-samleobjekter er en relativt simpel proces, er det afgørende og bør ikke tages let. Du bør være opmærksom på en varens værdi før køb eller salg.

Trin 1

Bestem hvilken type samlerobjekt du har til hensigt at købe eller sælge. Collectibles kommer i alle former og mode, så der er et bredt prisklasse. For eksempel vil en 1/64 die-cast replikbil sandsynligvis koste mere end et NASCAR-handelskort. En NASCAR læderjakke koster mere end en NASCAR-t-shirt. Et handelskort eller en t-shirt vil dog have øget værdi, hvis det medfører en underskrevet autograf fra en chauffør eller et teammedlem.

Samleobjekter kan også omfatte varer som dæk fra en faktisk race, dele af tidligere kørte biler som f.eks. En hætte eller kvartpanel, brugt hjelme, replik hjelme, bilplader eller autograferede billeder.

Trin 2

Identificer mærket eller producenten af ​​den pågældende vare. Som med andre produkter er visse mærker mere værd end andre. De fleste sælgere er tiltrukket af den højere ende mærke navne, da de er af bedre kvalitet, især når det kommer til støbte replikaer.

Lav en liste over de NASCAR-samleobjekter, du har til hensigt at købe eller sælge sammen med mærkenavnet eller producenten. Dette vil gøre prissætningen mindre skattepligtig.

Chase Authentics og Adidas er to førende mærker til NASCAR-beklædning og tilbehør. Til støbte replikaer er Action, Team Caliber og Revell tre topmærker.

Trin 3

Hvis du ikke køber fra en NASCAR-licenseret butik, skal du sørge for, at varen, der interesserer dig, er legitim. Der er forfalskede samleobjekter i omløb. Nogle af de faux collectibles er vanskelige at bestemme. Du vil have brug for at høre en person, der er bekendt med sportsmemorabilia, hvis du spørger objektets legitimitet. De fleste byer og lokalsamfund har sportsforretninger, hvor ejeren har solgt samleobjekter i lang tid. De synes at være kyndige når det kommer til legitimiteten af ​​en bestemt genstand. I mange tilfælde kender de nogen, der kan hjælpe med at bestemme et falskt stykke memorabilia. Du kan også finde hjælp online. Autentisk Signed Sports er en online butik, der besvarer alle spørgsmål vedrørende samleobjekter.

De mest almindelige bedrageriske samleobjekter omfatter varer med forfalskede autograferede signaturer.

Hvis det overhovedet er muligt, må du aldrig sælge eller købe en falsk NASCAR-samling. Det er ikke nødvendigt at have alle elementer vurderet, især hvis du køber hos velrenommerede sælgere eller butikker, såsom NASCAR Superstore. Men hvis du køber fra en person eller butik, er du ikke bekendt med, eller hvis du har en mærkelig følelse vedrørende varen, skal du tage de nødvendige skridt for at sikre, at varen er autentisk.

Trin 4

Se NASCARs samleprisguide. Når du har genstanden eller interesseposter opført, er det vigtigt at bestemme den mest præcise pris. Prissætningsguider er måske den mest nøjagtige form for prissammenligninger, og de indeholder en bred vifte af samleobjekter. Prisguider inkluderer normalt den nuværende markedsværdi af NASCAR-samleobjektet. Sørg for, at prisguiden ikke er forældet. Den aktuelle markedsværdi for en bestemt vare er ikke den samme som for fem år siden.

Henvis til en søgemaskine, da talrige prisguider kan findes online. En populær prisguide for die cast replicas er Diecast Registry. Beckett og Sports Collectors Digest er anerkendt prisguide til generelle samleobjekter.

Se, hvad nogle af disse varer sælger til på auktionswebsteder som eBay. Der er typisk et specifikt prisklasse, hvor varen sælger. Amazon, Overstock og QVC er andre populære kilder til prissætning af NASCAR-samleobjekter. Sælgere kan pris samleobjekter i henhold til, hvad de sælger til på andre hjemmesider eller butikker.

Del:
Kommentarer