Sådan praktiseres pool uden poolbord

Sådan praktiseres pool uden poolbord

Poolborde er meget dyre, så hvis du vil forbedre dit poolspil, men ikke ejer et bord, kan du føle at du er i en stor ulempe. Dette behøver ikke at være tilfældet. Tro det eller ej, du kan arbejde på dit poolspil uden at skulle bruge et bord. Der er flere nemme øvelser, som du kan gøre uden at skulle forlade dit hjem for at finde et poolbord.

Øv med "flaskeboringen." Først skal du placere en tom flaske på en flad overflade. Så skal du lægge hånden omkring en fod væk fra flasken. Så tag din cue stick og strejke inde i flasken uden at røre ydersiden. Du kan gøre denne øvelse i omkring et minut, og så kan du skifte hænder og gentage.

Øv dig at vænne sig til, hvordan din overkrop skal indstilles. Du kan stå på enhver type bord for at gøre dette. Når du skyder i et spil med pool, skal kuglestokken kun bevæge sig omkring seks inches for at nå bolden. Du skal også sørge for, at din arm er stabil over din albue for at hjælpe dig med ikke at slå bolden for hårdt.

Øv din holdning. Hvis du har højre hånd, skal du lede med din venstre fod, og hvis du er venstrehåndet, vil du føre med din højre fod. Din førende fod skal være mellem 18 og 24 inches væk fra din rygfod. Din førende fod skal også pege i den retning, du ønsker at ramme bolden.

Forstå spillets regler. Læs igennem og gem derefter reglerne for at få et godt håndtag på, hvad der forventes af dig under et spil pool. Der er også mange spil, der kan spilles på et poolbord. Måske skal du slå op et spil, som du aldrig har hørt om før, og lær derefter reglerne. Så når du har et bord til at spille, vil du være i stand til at øve noget nyt.

Øvelse gør en bro. At lave en bro er, hvordan du placerer din hånd rundt cue stick. For at gøre dette skal du lave et "ok" tegn med din pegefinger og tommelfinger og sætte que-signet. Der er mange videoer, du kan finde online for at hjælpe dig med at mestre din bro.

Del:
Kommentarer