Sådan praktiseres Fielding Ground Balls alene

Sådan praktiseres Fielding Ground Balls alene

At blive en god defensiv infilder kræver hårdt arbejde og dedikation, men vigtigst af alt kræver det øvelse - og meget af det. Den bedste måde at øve på er at markere levende jorden bolde på en baseball diamant. Men at få nogen til at slå dig til grounders er ikke altid en mulighed. Nedenfor er et par muligheder for at arbejde på dit infield forsvar i din egen tid uden en træner, forælder eller holdkammerat der rammer dig hundredvis af bolde.

Find en god placering. Tennisbaner med en stor øvelsesvæg og skole legepladser er to gode steder at øve. Hvis ingen af ​​disse steder er tilgængelige, kan du også bruge garageport eller side af en bygning, men sørg for, at der ikke er vinduer eller biler rundt, og at du får tilladelse til at bruge disse områder.

Vælg den rigtige bold til at øve med. Hvis du har nybegynder eller mellemliggende færdighedsniveauer, bør du nok bruge en tennisbold til at øve dig, men hvis du har avancerede færdighedsniveauer, vil en racquetball give dig mere udfordring. Du kan også bruge bouncier bolde til en hårdere udfordring. Et typisk baseball er ikke et godt valg, da det vil falde ned fra væggen og ikke give meget af en udfordring for selv begyndere fielders.

Stå mellem 4 og 7 meter væk fra væggen. Jo tættere du er på væggen. Jo hurtigere bolden kommer, og jo hurtigere bliver din reaktion nødt til at være. Du skal bare kaste bolden ud af væggen, markere den og smide den igen. Hvis du vil øve hurtige jordkugler, skal du kaste bolden ned på væggen. For line-drev, mål højere på væggen og kast bolden hårdere. For den bedste øvelse skal du kaste bolden ud af væggen ved forskellige hastigheder, samtidig med at du varierer højden og vinklen på kastet.

Del:
Kommentarer