SĂĄdan praktiserer du basketball i dit hus uden et hop

SĂĄdan praktiserer du basketball i dit hus uden et hop

Du kan arbejde på din basketball udvikling hjemme, selvom du ikke har en bøjle i din indkørsel. Der er mange ballhandling øvelser du kan gøre på fortovet, indkørsel eller kælder gulve. Du kan også arbejde på din forbipasserende form og shot release uden at gå på gym eller legeplads.

Stationære No-Dribble Drills

Du kan forbedre din ballhandling indeni uden at drible bolden. Pisk bolden rundt om din talje i en fuldcirkel, gå højre og derefter venstre, så frem og tilbage efter hver cirkel. Gør figur 8s, tag bolden med din højre hånd og aflever den gennem dine ben til din venstre hårde. Tag bolden rundt med venstre hånd og læg det gennem dine ben til din højre hånd. Gå så hurtigt som muligt uden at lade bolden falde.

Stationære Dribbemaskiner

Dribble højt, så lavt, hårdt, så blødt med hver hånd, lærer at ændre tempo og forbedre kontrollen. Pund dribler bolden frem og tilbage mellem din højre og venstre hånd, afhenter hastigheden og sænker din dribbel, når du forbedrer. Derefter pund drible højre til venstre gennem dine ben, så venstre til højre gennem dine ben. Dribble bag ryggen, højre hånd til venstre og derefter venstre hånd til højre.

Dribbling Drills in Motion

Gå i moderat tempo, mens du dribler en bold gennem dine ben med hvert trin, højre hånd til venstre, så venstre hånd til højre. Gå, mens du dribler en bold i hver hånd samtidigt. Efterhånden som du forbedrer, udøve yo-yo dribbles - pounding en bold ned som den anden kommer op. For at forbedre din power dribbling, find et niveau snavs patch og pund dribble på det. Denne overflade vil tvinge dig til at drible hårdere for at bevare kontrollen.

To-Basketball Boremaskiner

Der er en næsten endeløs række øvelser, du kan gøre med to basketballs. Den ene er lateral hop. Linje op på den ene side af en fortovspræk eller en linje tapet på din kælder gulv. Begynd at dribbe begge basketballer samtidigt. Derefter begynder du at hoppe frem og tilbage over den linje, samtidig med at du opretholder din dribbel. Dette forbedrer din evne til at styre bolden ved at føle, uden at skulle tænke over det.

Vægboremaskiner

Hvis du har adgang til en betonvæg og et rum uden blødbare genstande, skal du sende bolden til dig selv fra væggen for at arbejde på teknik og præcision. Start med det enkle brystpas, skub bolden væk fra væggen, fang den og straks passere den igen. Efterhånden som du bliver mere dygtig, dyrker du trickierpas som en bag-to-back-levering for at udvikle mere fingerfærdighed.

Skydning øvelser

Læg fladt på ryggen med en basketball i din skydehånd. Med kun en hånd skyder bolden lige ind i luften med god rotation. Denne øvelse hjælper dig med at lære den korrekte udgivelse af "skydespadserne" af dine hænder. Brug din off-hånd til at fange og balancere bolden, hvis det er nødvendigt, men skyde kun med din stærke hånd.

Del:
Kommentarer