Sådan praktiserer du basketball alene

Sådan praktiserer du basketball alene

Basketball er en god sport, og det er meget nemt at øve på egen hånd. Her er nogle tips om, hvordan du får det bedre på din egen tid.

Det bedste du kan gøre for at øve basketball alene er at have en basketball i dine hænder så ofte som muligt. Jo mere vant du er til følelsen af ​​basketball, desto mere sandsynligt er du at lykkes.

Hvis du vil arbejde på dit skydning, gå til nærmeste hoop og start tæt på og arbejde dig ud. Lad dig lave layups, så korte jumpers, free throws, og derefter træne til tre punkter. Derudover kan du arbejde på dit skud selv uden en bøjle, bare ved konstant at udøve korrekt bevægelse og følge med med din skydehånd.

Hvis du vil øve dit forsvar, skal du bare gå udenfor og komme ind i din defensive holdning (knæbøjninger) og øve nogle skridt. Gå ikke bare igennem bevægelserne, men prøv det hårdeste og fungere som om det er et rigtigt spil.

Basketball er et spil af hurtighed og udholdenhed, så det er meget vigtigt at arbejde på disse ting. At køre ofte og gøre ting som hoppetov, vil ofte hjælpe med at forbedre dit fodarbejde.

Basketball er også et spil af styrke. Arbejde med at løfte nogle vægte til din overkrop såvel som din underkrop.

Mest af alt, dedikerer dig selv til spillet. Hvis du sætter i tiden, vil resultaterne være der. Det er ikke en hurtig proces, men det er en meget givende!

Del:
Kommentarer