Sådan poper du toes

Sådan poper du toes

Mens mange mennesker har vane med at knække eller knække knoglerne på deres hænder, har dine tæer også knuder, som også kan dukke op. Popping tæerne er let og sker meget det samme som hvordan du smutter knoglerne i dine fingre. Hvis du aldrig har trykket tæerne, men nyd frigivelsen og følelsen af ​​at dukker håndknapperne, så prøv nogle få popper af dine tæer; du kan finde en ny vane at nyde.

Krøl tæerne på din venstre fod indad lidt. Du vil have din fod til at være buet lidt for at gå sammen med de krøllede tæer, men krølle ikke tæt, eller så meget, at dine fodmuskler føler sig anstrengt.

Placer bunddelen af ​​din højre hånds håndflade mod kuglen på din venstre fod. Placere dine højre hånds fingre over tæernes toppe på din venstre fod og tryk ned for at trække tæerne ned og i lidt.

Gentag trin et og to med din højre fod og venstre hånd i overensstemmelse hermed. Hvis du føler, at der ikke er nogen tæer, skal du trykke på dem og skubbe dem indad individuelt med fingrene.

Tips

Nogle gange vil din storå ikke pope på denne måde, men du kan let pope den ved at bøje dine fødder og krølle den ind som du gør.

Du kan også pope dine tæer ved at stå og placere topene af tæerne på en fod på jorden. Læn dig lidt ned, så tæerne skubber indad, indtil du hører en pop. Du må ikke lægge din vægt på denne fod og ikke skubbe for hårdt, eller til det punkt, hvor du føler smerte.

Del:
Kommentarer