Sådan Pop en Wheelie på en 4-Wheeler

Sådan Pop en Wheelie på en 4-Wheeler

Ridning af ATV'er og 4-hjulet hjul kan være meget sjovt og give dig mulighed for at vise dine færdigheder. Mange erfarne ryttere kan lide pophjul og gøre trick ridning. Popping a wheelie er virkelig ikke så svært, forudsat at du bliver dygtig nok til at holde styr på din 4-hjulet mens du gør det.

Lær at køre 4-wheeler rigtig godt. Du skal blive rigtig god til at køre din 4-hjulet uden at gøre noget vanskeligt eller prøve nogen stunts. Ofte, når du køber din 4-hjulet, vil din forhandler tilbyde et kursus. Tag det. Derudover skal du køre din ATV på fladt jord, ujævn jord, bakker og andet terræn, indtil du er rigtig god til at køre den.

Kør din ATV på en rampe eller en bakke. Få en fornemmelse for, hvad 4-hjulet føles som, når dets dæk er ude af jorden. Ved at gøre dette vil du opleve lidt mere af, hvordan det er at køre et hjul, men med en sikrere måde at starte.

Pop den forreste ende op. Lad det komme ned igen. For at gøre dette, når du starter ud, ramt gashåndtaget virkelig, virkelig hårdt. Da 4-hjulet accelererer hurtigt, vil frontenden blive kastet op. Når det kommer op, skal du slukke for gassen for at bringe den tilbage til jorden.

Øve sig. Som du har lært at bringe fronten til ende, øve dig ved at sidde i forskellige vinkler på din 4-wheeler for at producere forskellige effekter. Når du rammer gashåndtaget, trækker du tilbage på styret for at bringe fronten ender endnu mere. Kør din 4-hjulet så langt som muligt med den forreste ende og på bagsiden to hjul. For at lade den falde ned, skal du bare slukke for gassen.

Del:
Kommentarer