Sådan pop en albue fælles

Sådan pop en albue fælles

Albueforbindelsen, som mange andre store led i kroppen, er modtagelig for skade og forvridning. En forvandlet albueforbindelse er den næst mest almindelige forskydningsskade blandt atleter. Knoglerne i albueforbindelsen omfatter humerus i arm og radius og ulnaben i underarmen. Disse knogler mødes ved albueforbindelsen og er omgivet af et viskøst materiale. Dislokation af albueforbindelsen kan forårsage smerte og hævelse; dette kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Nogle forskydninger er tilbagevendende og skal ændres. Mens det anbefales, at du ser et erhverv, der poper albueforbindelsen tilbage på plads, kan du i nogle tilfælde gøre det selv eller ved hjælp af en ven.

Kontroller om der er smerter eller hævelse rundt om albueforbindelsen for at afgøre, om leddet har brug for lægehjælp. Hvis du hører en snap eller pop efterfulgt af smerte, kan det være flere mulige skader, herunder et revet ligament, revet sene, fortrængt brusk, knoglebrud eller dislokation. Hvis albuen ikke har brug for lægehjælp, fortsæt med det næste trin.

Flex dine triceps. Stretching giver dig mulighed for at udvide din muskel og lindre enhver spændingsopbygning. Fleksering af dine triceps initierer gnidningen mellem knoglerne, og friktionen er præcis, hvad der vil gøre "pop" lyden i din albueforbindelse. Popen er ikke nødvendigvis skadelig for kroppen.

Slap af armen efter at have hørt "pop" lyden; dette slapper af alle musklerne i forbindelse med leddet. Flere led i kroppen kan dukke mere end en gang om dagen uden skade på kroppen, herunder hofter, albuer og fingre. Overvældende led som knæleddet vil dog medføre skade på lang sigt.

Del:
Kommentarer