Sådan Plumb Bob en Putt

Sådan Plumb Bob en Putt

Når det er tid til at putte, kan nogle grader af hældning på grønt betyde forskellen mellem at synke dit skud og savne det. Mens plumb-bobbing ikke er en eksakt videnskab, kan det hjælpe dig med at visualisere de mindre indlysende skråninger af en grøn. Nogle golf eksperter hævder at plumb bobbing er for afhængig af din position i forhold til bolden og hullet til at være en præcis bestemmelse af hældning. Øv plumb-bobbing på egen hånd, og hvis det hjælper dig med at estimere hældningen præcist, overvej det et andet nyttigt redskab i dit golfarsenal.

Finde dit dominerende øje

Trin 1

Vælg et lille brændpunkt et par meter væk, såsom en lille figur på et nærliggende bord. Hold begge øjne åbne.

Trin 2

Lav en cirkel med tommelfingeren og pegefingeren. Hold hånden ud i armlængden og omkreds med fokuspunktet med tommelfingeren og pegefingeren.

Trin 3

Luk dit venstre øje, og åbn det og luk dit højre øje. Hvis brændpunktet stadig er omsluttet, når dit venstre øje er lukket, har du højre øje dominerende. Hvis det er omsluttet, når dit højre øje er lukket, er du venstre øje dominerende.

Plumb Bobbing

Trin 1

Flyt 3 til 5 meter væk fra bolden, med hullet bag bolden. Sørg for, at du kan se hullet tydeligt. Læg dit dominerende øje op med hullet og bolden, så alle tre danner en lige linje. Stradle denne imaginære linje med dine fødder skulderbredde fra hinanden.

Trin 2

Luk dit ikke-dominerende øje og hold din klub i armlængden lige under grebet med din tommelfinger og pegefinger. Klubben skal være lige foran dit ansigt. Lad klubben hænge lige ned, og lad klubbens skaft krydse over din bold.

Trin 3

Undersøg hullets position med dit ikke-dominerende øje lukket. Hvis hullet ser ud til at være på den ene side af klubbakslen, kan den grønne hælde i den retning. Hvis hullet er på linje med akslen på din klub, så har den grønne ikke en signifikant hældning fra bolden til hullet.

Trin 4

Kompensere for hældningen ved at sætte lidt i modsat retning. Med andre ord, hvis det ser ud til, at der er en skråning til højre, skal du let henvende dig mod venstre.

Del:
Kommentarer