Sådan plejer du Kangaroo Læder Fodbold Cleats

Sådan plejer du Kangaroo Læder Fodbold Cleats

Kænguru læder eller k-læder er designet til at give et slidstærkt materiale - meget stærkere end sin vægt end kvæg, kalv eller gedlæder - og et tyndt, smukt materiale til avancerede fodboldspillere, der vil føle, at der ikke er noget mellem deres fod og bolden. At passe på dine kangaroo læderoverdele, som efterhånden skimmer til formen af ​​din fod, brugt tid efter hver kamprensning og opbevaring af dem.

Rengøring af dine klap

Lige efter at dit spil er færdigt, tag dine klumper ud og fjern klodder af mudder mellem de støbte plastikstifter med en pind. Placer dine klammer i en fodtaskepose, som typisk har åndbar meshpaneler. Hjemme, gnid eventuelle store stykker mudder eller snavs af læderoverdelene med en blød klud. Løsn snørebåndene. Fortsæt med at gnide kænguru læderet med en læder dressing påført med en frisk klud, dæmpet og skruet ud. Gnid overdelene tørre med en tredje klud. Hvis du ønsker at fjerne dyb snavs eller scuffs på lysfarvet læder, gnid overdelene med et lak fugtet med mild shampoo fortyndet i varmt vand.

... og gemme dem

Indstil dine fodboldklamper til at tørre på avis i et område væk fra et varmelegeme eller en anden varmluftskilde, men samtidig godt ventileret. Stuff cleats natten over med wadded op stykker afis. Fjern avisen om morgenen; det vil være fugtigt fra at absorbere fugt. Lad skoene fortsætte med at lufttørre til dit næste spil.

Del:
Kommentarer