SĂĄdan plejer du griller

SĂĄdan plejer du griller

Sådan plejer du griller. Uanset om du kalder dem griller, fronter eller grillz, er dental smykker det hotteste tilbehør rundt. Nelly bærer grillz for at synge om at bære grillz, og alle-piger og fyre, fra rytmen - udfordret til rapstjernerne - ønsker mundbling. Sådan holder du smilende, mens du plejer dine griller og munden de dekorerer.

Start fra højre

Få din tandpleje tjekket ud. Sørg for, at dine tænder og tandkød er i god form. Brug af griller på forfaldne, skæve tænder eller bløde tandkød vil blive myrdet på dit udseende såvel som din mund.

Køb det bedste bling du har råd til. Vælg guld, platin eller sølv til basen. Billigere metaller kan indeholde allergisk udløsende nikkel, og vil misfarve let og smage forfærdeligt. (Plastik er naturligvis strengt for en nat med trick-or-treat.) Sørg for at alle juveler, ægte eller faux, er fastgjort fast, og alle vinduer og kanter er glatte.

Match dine griller til munden. Dine griller og dit smil vil vare længere, hvis du har dine fronter professionelt udstyret. Få din tandlæge eller din juveler til at lave en tandkvalitetskvalitet. Det er en rodet proces, men det er det værd. Eller brug sættet, der følger med gode postordresgriller; du bider ind i en siliciumbjælke for at få et indtryk af dine tænder, sende det tilbage til sælgeren og få dine griller lavet til at passe om i et par uger.

Vælg kun flytbare grill. Hvis du vil have 24/7 dental bling, skal din tandlæge lave guldimplantater. Grill er et tandpleje tilbehør, ikke en erstatning. Du ville ikke lim en taske til dit håndled eller nuancer til dine øjne, så tænk ikke engang på limning af dine griller til dine tænder.

Hold dine griller (og dit smil) Gleaming

Fjern dine griller ofte - og altid før du spiser. Giv din mund og din bling en pause.

Børst tænderne, floss og skyl munden, når du har fjernet grillene, og inden du indsætter dem. Selv de bedst mulige fronter giver plads til at fælde fødepartikler og bakterier, der fremmer plaque, tand og tyggegummi forfald og (yuck) store dårlige ånde. Du ønsker ikke at bruge alle de penge på flash kun for at slukke folk.

Rengør dine griller hver gang du bruger dem - mindst en gang om dagen for langvarigt slid. Brug kun en opløsning af mild opvaskemiddel i køligt vand. Slash dem rundt i sæbevand, og løst forsigtigt noget snavs med en meget blød tandbørste. Skyl dine griller grundigt og tør dem tørt med en blød klud.

Opbevar dine grill i den kasse, de kom ind i eller i en lufttæt plastbeholder. Sørg for, at dine fronter er rene og tørre, før du opbevarer dem.

Tips

Hvis du vil have grill til en særlig lejlighed som et prom, og tror, ​​at du vil bære dem ofte efter arrangementet, planlæg dig og få monteret mindst en måned før. Derefter har jeweleren din tid til at gøre dine griller til at passe. Det er OK at bære billigere grill som et sidste øjebliks impulstilbehør, så længe du kun bærer dem en gang. Få din jeweler eller tandlæge professionelt til at rense dine griller fra tid til anden for at få dem til at se deres bedste ud.

Advarsler

Må ikke falde til one-size-passer-alle hype. Billige grillz, som du bøjer i form eller holder på med ledninger, forlader for meget plads mellem metalen og dine tænder, hurtigere tandforfald og tyggesygdom. Dårligt monterede griller kan irritere tandkødene, skære tunge og endda skubbe tænderne ud af justering. Overvej disse billige alternativer en one-time brug element. Brug aldrig smykker rengøringsmidler, metal poleret eller andre hårde kemikalier til at rense dine grill. De kunne ridse dine fronter eller forgifte dig. Kog ikke grillene eller brug varmt vand til at rengøre dem, da det kan påvirke passform og løsne juveler.

Del:
Kommentarer