Sådan plejer du en tatovering på din ankel

Sådan plejer du en tatovering på din ankel

Mens tatovering pleje stort set forbliver det samme for enhver placering af en tatovering på din krop, findes nogle undtagelser. Nogle hævelser opstår som en efterfølgende effekt af at modtage en tatovering, og da en ankel tatovering er placeret på en ekstremitet - benet hævelse kan vise sig mere et problem end i andre områder af kroppen. Ud over almindelig tatovering pleje bør du arbejde for at kontrollere hævelsen så meget som muligt.

Fjern bandagen fra ankel tatoveringen inden for cirka to timer efter at have modtaget tatoveringen. Såret skal trække vejret. Vask dine hænder grundigt med varmt vand og sæbe, før du rører anklet tatoveringen for at undgå at introducere bakterier til såret.

Vask din ankel tatovering forsigtigt med varmt vand og sæbe, kun ved hjælp af dine hænder. Brug ikke en vaskeklud eller svamp til at rense tatoveringen. Pat den rene tatovering tør med papirhåndklæder. Brug ikke et kludhåndklæde, da det kan bære bakterier. Vask din tatovering to gange om dagen, f.eks. Når du står op om morgenen og inden du går i seng.

Dæk anklet tatoveringen med et tyndt lag af hydrokortison salve til fugt og helbrede det. Gentag hver gang du vasker tatoveringen, eller hvis tatoveringen bliver tør. Efter tre til fire dage skiftes til en uscentret, ufarvet fugtgivende lotion.

Brug sko, der ikke forstyrrer ankeltatoen. Det skal forblive uberørt og åbent for luften. Brug ikke sokker eller smykker eller bukser, der kan gnide tatoveringen.

Overvåg din ankel tatovering for hævelse. Løft dit ben på toppen af ​​en pude og påfør en ispakning - plastpose fuld af is og dækket af et papirhåndklæde - til området i 15 minutter ad gangen hele dagen, mens du bemærker hævelse. Sov med dit ben forhøjet om natten for at holde hævelse på et minimum.

Tips

Tæt forsigtigt din tatovering, hvis du går ud i solen. Solen kan falme farverne.

Tape et stykke plastikpakning over din tatovering om natten, hvis du finder ud af at det er oser. Dette kan hjælpe med at beskytte dine ark.

Advarsler

Solblok er nyttigt, når tatoveringen har helet, men det skal ikke anvendes til helbredende tatovering.

Del:
Kommentarer