Sådan plejer du din flipper

Sådan plejer du din flipper

En tandflipper eller en akryl aftagelig delprotes er en midlertidig protektion, der bruges, når andens tand skal udskiftes med en tandkron eller bro. Fordi det vil tage et stykke tid at lave en tilpasset krone, bruges flipper i stedet som en midlertidig tand. Flippers er den billigeste type tandproteser, hvilket er grunden til, at mange mennesker ender med at bruge dem i årevis i stedet for midlertidigt. For at gøre det længere, skal du passe på din flipper.

Fjern tandpinden fra munden og vask den under rindende vand. Dental flippers er lavet af akryl, så de er nemme at vaske.

Pensel akryldelen af ​​tandflisen for at fjerne olien. Du kan også bruge en mild tandpasta, hvis du vil have det at have en agent til at rengøre tandprotesen. Du kan også børste den falske tand, der er fastgjort til tandprotesen, ved hjælp af en blød tandbørste og tandpasta.

Skyl det igen i rindende vand. Du kan børste tandprotesen, mens du skylder det for at fjerne alt snavs og olier, der er ophobet over dagen.

Sug flipper i et glas vand natten over. Du kan lægge en tandprotes tablet i vandet for at holde den midlertidige tandprotein ren. Denture tabletter er opløselige, så bare slip en i glas vand. Nogle tabletter fizz mens opløsning. Fjern flipper om morgenen, skyll med vand og indsæt derefter i munden.

Tips

Hvis der er pletter på din tandflipper, og du ikke kan fjerne den ved at børste, kan du sætte en spiseskefulde eddike i et glas vand og suge flipper i to til tre timer. Lad være med at suge det natten over, fordi eddike kan beskadige den midlertidige tandprotein, hvis den efterlades i lang tid. Du kan gøre dette en eller to gange om måneden.

Del:
Kommentarer